Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abortena

portal randkowy dla takich jak ja

Polecane posty

Gość Abortena

Mam 29 lat i dwoje dzieci. Codziennie na swojej drodze poznaje męskie istoty,ale nie dla mnie. Ja poszukuje partnera.Dosłownie.Kogoś starszego,doświadczonego przez życie .Bardzo chętnie mężczyznę wychowującego samotnie dziecko a nie młodzieniaszka żadnego wrażeń. Chce z kimś dzielić swoje problemy i troski i naprawdę chciałabym pomóc komuś tak jak i mi ktoś mógłby pomóc... Na wszystkich portalach zaczepiają mnie zwracając uwagę na urodę! Ja nie chce takich znajomości. Może jest jakiś portal randkowy dla takich jak ja???

Gość Abortena
Czy nikt nigdy nie słyszał o takich miejscach ?

Gość Mentos Mamori
Ciezka ci bedzie trafic na faceta, czesto co czytam ogloszenia kobiet z dzieckiem to jeszcze wieksze maja wymagania niz te co nie maja dzieci

Gość Abortena
wymagania? tak mam wymagania. Poszukuje kogoś kto jest zdecydowany na związek partnerski. stabilny emocjonalnie i potrafiący docenić spokój w życiu... myślałam,ze są może konkretne"miejsca"gdzie można szukac nie koniecznie tylko kochanków:O....

Gość marzycielka ewa
ja swojego partnera znalazłam na ilove.pl , polecam :-) Choc piszą tam tez oszołomy ;-) jedyna metoda: odsiewac odsiewac. Aha i ja i on mamy dziecko, wiec to mozliwe :-) i tam sa ludzie, którzy mają jasne cele. Od kilku mies mieszkamy razem , w przyszłym roku planujemy sie pobrac :-) pozdrawiam

Gość a może z kobietą
mam 32 lata i córke, ale ma dośc facetów, chętnie bym dzieliła zycie z jakąś kobietą w podobnej sytuacji...