Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jak sie dodaje filmy na filmwebie do ulubionych ?

Polecane posty

Gość
:D:D tak myślałam :classic_cool: tzo sie działo ? 👄 przejdz od razu do tych pikantniejszych szczegoólow :classic_cool: :>

beznadziejnie 😭 więcej nie idę na impreze na którą zaproszą jednego chooya :O:O :(:( poza akcją z nim to ok :>

Gość
a tzo rzucily sie wszystkie na niego jak na mieso ? :classic_cool: dobrze żę zdarzyłas sie załapac :classic_cool: :> zreszta wiesz jeden facet ale tzała rzesza dordnych kobiet była w zasiegu Twojej nietrzeźwej reki :classic_cool: :) mogłas korzystac :classic_cool: czy ktoś zna odpowiedz na pytanie w temacie? BNB Ty wiesz na wszystko :classic_cool: :> i wiem żę tu o tej porze sie czaisz czekame :)

jego nigdy żadna nie chce i musi upijać laski ja bym nawet na niego nie napluła :O po prostu przypierdala się do mnie 😭 ech, nie chce tu już o tym gadać :O a było się, było :classic_cool::>

Gość
:classic_cool: fajnie :) no to kończymy temate, trzeżwiej do jutra 🖐️

Gość
seksu chyba tez za czesto nie uprawiasz :classic_cool: ( z tego co piszesz, bo nie wiem jak jest ):classic_cool: a czesto sie na jego temat udzielasz :> BNB wiem że jestes to w stanie dla mnie sprawdzic:classic_cool::> taki ładny i szybki masz connekting z googlami i inetem :)

Gość
własnie sie starasz czy mnie olewasz? :classic_cool::> bo nie wiem czy czekac :>

Gość moim zdaniem o cos do Ciebie
czuje :classic_cool:

Gość
no nie potrafiłam :( inaczej nie szukałabym pomotzy tutaj :classic_cool: pewnie jest w tym jakis haczyk ,daltego :P:classic_cool:

Gość
tez mi sie tak wydaje :classic_cool: BNB tzo czujesz ? miete? :>

BNB wydało sie masz okazje :D sie przyznac

tak tak wiemy jaki jesteś zakłopotany :classic_cool:

Gość
:D:D rozumiem żę od dziś to nasza miłosna piosenka :classic_cool: ok ide ponucic w łożku 🖐️ thus:classic_cool: 🖐️

czym? tym, że jakis projekt normalnej nastolatki który wpier narzekał a potem zaczłą się przyznawać do imprez/koleżanek/regularnego pijaństwa/orgii i czego tam jeszcze... próbuje wmawiac dizwne rzeczy? taaaaaaaaaaaaaaa

Gość
BNB ale nie przejmuj sie niedługo to zmieszanie minie :classic_cool: i wtedy porozmawiamy na powaznie jak kobieta z mezczyzna :classic_cool: :P baj 🖐️

Gość
no ja jestem w podobnej sytuacji jako kobieta :classic_cool: to nas połączy :classic_cool: juz ide naprawde ..:p