Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiana777

Nie mam już co mu kupowac....

Polecane posty

Gość tiana777

nie mam juz zadnego pomysłu na prezent dla mojego chłopaka. jestesmy razem prawie 4 lata i mysle juz o jakims prezencie na swieta. tylko ze ja juz naprawde nie mam mu co kupowac. były rózne okazje swieta, urodziny, walentynki, rocznice, wiec robilismy sobie upominki. podsumowujac dostał ode mnie juz perfumy, zestawy do golenia, poduszeczke jaska, jakies kubki smieszne, koszulke, koszule, bransoletke, zawieszke z moją literką, kamień na szczescie, pasek skórzany.nie pamietam co jeszcze mamy pełno zdjec wiec antyrama nie ma sensu. i teraz nie mam juz pomysłów. on ma 24 lata

Gość 555584774545776

Gość Kapicki
bzyknijcie się

Gość tiana777
może mu kupie bieliznę erotyczną? a już wiem usztywniacz na penisa

Gość tiana777
mam zrąbany przodek

Gość a ile chcesz przeznaczyc na
prezent

Gość Nie masz co mu kupować
Kup mi :) . Można kupić książkę . film , płytę, gumowy młotek :classic_cool:))), zestaw wkrętaków i wiele wiele innych.

Gość plyte CD DVD ksiazke
rekawiczki, posciel lub recznik z jego ulubiona druzyna pilkarska, perfumy lub kosmetyki do pielegnacji ( bo juz pewnie mu sie tamte zuzyly) kapcie, krawat swtetr gacie lampke nocna itp:)

Gość albo jakis karnet do Spa czy
salonu masazu:) albo masaz dla dwojga;p

Gość masażu tajskiego
gdzie go obca baba cycami wymasuje :) Chłop to może karnet do łaźni dostać albo na siłownię :)

Gość dzadzudzi
o matko, ale masz problem :O to, ze juz od ciebie kiedys dostal np. perfumy czy sweter to nie znaczy, ze nie mozesz mu czegos takiego kupic drugi raz, jeśli wiesz, ze akurat cos takiego by chcial/potrzebowal. chyba ma jakies zainteresowania? jakas rzecz z nimi zwiazana na pewno bedzie dobrym prezentem. moze jakis gadzet do samochodu, szalik z druzyna, ktorej kibicuje, ksiazka, album o motocyklach, plyta z koncertem u;ubionego zespolu....wszystko zalezy od jego zainteresowan. ewentualnie ładne perfumy, portfel, szalik, koszulka, seksowne bokserki.... a jesli mieszkacie w wiekszym miescie i mozesz wydac na prezent wieksza gotowke to moze pomysl np o zafundowaniu mu karnetu na gokarty (to w sumie nie jest takie drogie), paintball (to juz wiekszy wydatek).

poduszeczke ?? kamien na szcescie ?? WOW !!! az dziwne ze jest jeszce z tob a a prezent zapalnicze ZIPP jesli pali szal rekawiczki \płyta z fajan muza perfumy ( nawet 5 beda na miesjcu ) brelko z fotka TWOja oczywsicie :P

Gość ariadna ...
Fakt okropne te prezenty .. Ja jako kobieta bym je wyrzuciła ... Jaśka? o matko!

Gość ariadna ...
Pewnie wszystko to trzyma w szafie i wyciąga kiedy przychodzisz ... :O

Gość ale jaja co za prezenty
myslalam,ze macie po 15 lat a tu zonk.. on ma 24 :p

Gość tiana777
ale co to was obchodzi. myszko83 czytałam tu kiedys o tobie wiec ty moim autorytetem napewno nie bedziesz

Gość tiana777
poduszeczke ?? kamien na szcescie ?? WOW !!! az dziwne ze jest jeszce z tob a czyli wychodzi na to ze wy jestescie ze sobą dla prezentów tak?