Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrasss

pomysl na ciekawe drzewo genealogiczne! POMOCY

Polecane posty

Gość aleksandrasss

Witam wszystkich! Musze przygotwac (bardzo rzetelnie) drzewo genealogiczne:(((! ma to byc cos orginalnego i wykonane bardzo dokladnie z informacjami np. o miejscu ur., dacie ur., wyksztalceniu, zaslugach w dziejach historii itp. Jeden chlopak doszedl w swoim drzewioe do XIV wieku. ja niestety nie jestem wtsanie tak daleko siegnac:(:| a wie cmusze nadrobic wygladem. Bardzo prosze o pomoc!!! Wymyslcie w jaki sposob moge to przedstawic???? zeby to nie bylo banalne i zwykle! Moze ma ktos jakis ciekawy pomsyl na drzewo???????? ;-)

Gość aleksandrasss
niedawno się dowiedziałem , że moja rodzina ma herb. dwa lwy na tarczy. jeden sra - drugi warczy.

Gość w necie jest mnostwo
drzew, najroznirejszych rodzajów i oprawy graficznej, na pewno cos znajdziesz, nie warto opisywac, po prostu wejdz na strony i sama zobacz

Gość xbcxv
ja tez nie dawno robilem drzewo g.;D i wlansie na necie nie ma zadnych pomyslow... dobrze ze u mnie w skzole nie trzeba blyo tak pajacowac... zrobilem normlanie- kartka na niej namalowane drzewo i tyle;D

Gość xbcxv
jak wiatr mocny wiał to tylko ja z drzewa spadłem i tak tu do Was trafiłem. ale pamiętam wciąż z jakiego drzewa spadłem

Gość xbcxv
co za frajer;/!!! nie podszywaj sie matole;/!