Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewadoma

byc z nim czy nie

Polecane posty

Gość niewadoma

Witam, mam do was malo prosbe powiedzcie co byscie zrobily w takiej sytuacji. mam 18 lat pisze z zchlopakiem 22l ktory na dziecko ale nie jest z ta panna....do ojcostwa sie przyznal placi alimenty i niby wszystko jes ok. byly byscie z takim facetem...? ja nie wiem co mam robic, boje sie ze sie cholernie na nim sparze a on do mnie ciagle startuje mowi ze chce ze mna byc......a ja...ja nie wiem czego chce.

Gość niewadoma
w sumie to racja ale chlopak mi sie podoba i nie wiem sama. popelnil raz bla i ma byc przez to skreslony do konca zycia....

Gość no bo o co
popieram. pomysl jakbys ty sobie z nim wpadla i .. a zreszta rob jak uwazasz ;]

Gość niewadoma
i co i zostawil by mnie dla innej panny? on dawno z nia nie jest....wtedy byl pijany a ona hmmmm nie wiem po co go bronie

Gość ula z ula
no fajnie fajnie, mozecie sie umawiac na randki w mac donaldzie. ty bedziesz siedziec przy stoliku a on bedzie pilnowal dziecka przy zjezdzalni :) super zabawa!! jestem za :O

Gość niewadoma
placi alimenty dziecka nie widuje

Gość niewadoma
wiem glupia jestem. jest jaki jest i sie nie zmieni....nie mam co sie ludzic ze bede z nim szczesliwa, prawda???? achhh po co te cholerne uczucie......

Gość dziewczyno
Nie sluchaj tych kwok na kafe przeciez tutaj ci nikt dobrze nie doradzi!!!!!!!!!!!!!

Gość niewadoma
kogo mam sluchac jak sama nie wiem co robic

Gość niewadoma
nie widuje sie z nim gdyz nie chce widziec jego mamusi.....tego od konca nie rozumiem ale.....

Gość dziewczyno
napewno nie pomaranczy z kafe... nie widzisz ze są wredne, złosliwe i zawsze na "nie" ? ktoś musialby dokladnie poznac tą sytuacje... i wtedy tobie doradzić... a może poprostu pogadaj z tym chlopakiem o twoich obawach? jezeli mielibyscie stworzyc zwiazek to przeciez szczerosc to podstawa. pozdrowienia i mam nadzieje ze sie ulozy :*

Gość niewadoma
no zauwazylam ze na nie ale w tej sytuacji to wieszkosc bedzie na nie...dzieki za dobre rady

Gość dziewczyno
a ja nie jestem na nie :) pod warunkiem ze z nim porozmawiasz :) bo pchajac sie w zwiazek pelen niedomowien (np nie wiesz dlaczego nie chce widziec matki swojego dziecka) nie robisz nic mądrego. :) Rozmowa, rozmowa, jeszcze raz rozmowa :) bo tak porozumiewaja sie dojrzali ludzie :)

Gość niewadoma
no i chyba tak zrobie. tylko on jest strasznie zly jak poruszam ten temat ale moze dam sobie rade... a myslisz ze jak bym powiedziala ze przeszkadza mi to ze ma dziecko bylo by dobrze czy nie.bo kolezanki mi tak radzily ale to juz chyba chwyt pozizej pasa....

koleżanka ma rację,ale dla mnie facet,który skreśla dziecko i tłumaczy to jego matką jest sam skreślony:O nawet w wyjątkowo patologicznych sytuacjach można rozwiązywać nie takie problemy...