Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona19__

Yasminelle skutki uboczne

Polecane posty

Gość ona19__

mam pytanie czy biorąc tabletki antykoncepcyjne Yasminelle moze wystapic ból w klatce piersiowej? promieniuje on na lewą rękę. Tabletki biorę już dwa lata i w pierwszym miesiącu kiedy zaczęłam je brać wystąpił podobny ból jednak zniknął po kilku tygodniach teraz znowu zaczyna boleć mnie w klatce piersiowej przy oddychaniu i okropny jest też ból lewej ręki. Od miesiąca zaczełam pracować i może te bóle spowodowane są nadmiernym stresem ale chciałabym wiedzieć czy u którejś z was wystąpił podobny ból przy braniu Yasminelle. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam wszystki uczestniczki forum.

Gość bojabojaboja
A ja myślę, że to właśnie od Yasminelek, bo miałam to samo. Ale ponieważ byłam wtedy mocno przeziębiona i brałam po raz pierwszy jakiś lek na katar(a wcześniej leki z pseudoefedryną w składzie źle tolerowałam), to myślałam, że to właśnie przez nie. Potem jak znów czułam coś takiego, to zwaliłam to na złe odżywianie się. Ale jakoś jak zmieniłam pigułki, to nie mam więcej tych dziwnych duszących bóli. Żałuje, że nie powiązałam tego wcześniej z Jasminelkami i nie zapytałam o to ginekolożki. Ciekawa jestem jej odpowiedzi.