Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matros

Brak szacunku?

Polecane posty

Gość matros
Właśnie odwrotnie.Mam 34 lata do 30stki się wyszalałem chciałem założyć rodzinę.podczas pobytów w domu zawsze razem w trójkę zakupy urządzanie domu zabawy z synkiem .Oddawałem z siebie wszystko by było tak jak trzeba.A teraz to dla mnie niespodzianka.

taki tryb sprzyja "rozminięciu się". 4 tygodnie to baardzo długi czas... A mały to nie powinien już chodzic do przedszkola? Placówka blisko domu sprawi, że żona nie będzie podróżowac.

Gość skoro żąda 1000 zł
na dziecko to chyba wie, ze oboje rodzicow ma obowiazek utrzymywac dziecko...wiec i ona powinna dolozyc tyle samo:P No nie bedzie miala wymowki, ze nie moze pracowac bo musi pilnowac dziecko skoro cala jej rodzinka sie nim zajmuje:P:P:P

Gość do matros
chlopie wiem, ze to twoje dziecko i chcesz dla niego jak najlepiej ale nie dawaj jej tak wysokich alimentow, ona bedzie z nich zyla rodzinka sie dolozy do jej utrzymania i bedzie miala piekne zycie. nie daj tej suce satysfakcji ze wygrala

Gość matros
Wszystko mi się rozjechało. Nie wiem już jak podejśc do tego.Wśrodę znowu na łajbe a to był mój najgorszy urlop.

usiądźcie, porozmawiajcie, ustalcie coś. nie możesz zabraniac jej kontaktow z rodzina - w koncu rodzina pomaga jej (Wam) kiedy Ciebie nie ma. ale jednoczesnie ona nie moze zyc zyciem panny - kiedy jest juz żoną. porozmawiajcie o tym co wam przeszkadza w tym zwiazku. bo moze jej tez czegos brakuje. PS. Jak kontaktujesz sie z nia bedac na morzu?

matros> zablokuj kąta to zobaczysz jak szybko jej miłość wróci .

Gość do matros
jak wyzej :d

Gość masz rację matros
są rodziny, kiedy meżczyzna wyjeżdza na dłużej za chlebem nawet rok albo dłuzej nie ma go w domu, a kobieta sama w domu z dzieckiem lub dziecmi i nie ucieka do mamusi. twoja żona wygodna, mama ugotuje obiadek, posprżata , zrobi pranie itd

Gość matros
kontakt jest dosyc łatwy-pływam po Europie w tej chwili 9 portów w tygodniu codziennie mam zasięg.Z tym że rozmowy w roamingu są drogie więc minimum.Co do blokady konta-nie wiem zdania są podzielone:1)ważny punkt na rozwodzie 2)rzeczywiście podobno daje to jakieś skutki

Gość zona traktuje Cię jak
bogatego sponsora a nie jak męża

matros żonka cię traktuje jak dojną krowę nie daj sie chłopie! Zostaw jej tylko kase na dziecko i niech ruszy dupe do roboty.

Gość hahahehe
a co ma dalej robic z siebie jelenia ? skoro ona go nie kocha ?

Gość Przeczyczytalem wszystkie op.
Sluchaj chłopie jestem w szoku. Jak możesz pozwolic sobie żeby ktoś szkalowal twoja żone na forum opini publicznej i wystawial o niej opinie nie znajac jej. Dla mnie to ty jestes przegranym facetem chwalacym sie ile to on nie zarabia i ile to on nie ma urlopu. Sluchaj czy ona ma siedziec w domu sama ?Fakt jest jeden moze i masz racje powinna czekac na ciebie z posilkiem w domku waszym wspolnym rodzinnym ale pamietaj, ze masz rece i nogi aa moze jej cos waznego wypadlo czy cos roznie to bywa... Komune zlikwidowali sklepy sa calodobowe. Ja sam mam 52 lata wraz z zona wychowalem dwoje dzieci i tez bylem marynarzem- kucharzem i dziwne jest dla mnie to co ty opisujesz gdyz moim zdaniem tego typu problemy powinny zostac w domu pomiedzy toba a twoja malzonka. Wstyd? Matros kiedy ostatni raz kupiles jej kwiaty? Dam ci dobra męska rade tak jak ci juz tu ktos wczesniej podpowiedzial na tym forum porozmawiaj z nia o tym spokojnie bez nerwow sam na sam -chociazby przy wykfintnej kolacji.... Jeśli cie urazilem to przepraszam ale moim zdaniem bladzisz chlopie pamietaj ze pieniadze sczescia nia daja... hehe i nie wytykaj jej juz tego mopa:P Niech dba o czystosc tak powinno byc.. Pozdro.. Pozdrawiam Slawek z 3 miasta

Gość lenka x
Wygladasz na fajnego, odpowiedzialnego faceta, szkoda tylko, ze dajesz sie tak traktowac przez zone, ktora znalazla sobie frajera i sposob na nic nie robienie przy jednoczesnym doplywie gotowki:O

Gość hohohihi
HAHAHA Ale Cie omamili na tym forum :D Dlaczego ma mieszkac SAMA skoro moze z kims? Ma robic co PAN i WLADCA kaze? Opanuj sie! Siedz sobie z bachorem w czterech scianach dzien w dzien samemu przez 4 tyg, to Cie do psychiatryka odwioza. Jedyne o co mozesz miec focha, to to, ze nie ma jej w domu jak przyjezdzasz. Ale zaraz pewnie wyjdzie, ze nawet nie wie dokladnie kiedy wracasz ;p

Gość hahahehe
boze ale idiotki siedza na tym forum... a kto jej kaze siedziec w domu caly czas, spacery, kolezanka, rodzine odwiedzic przeciez moze. dziecko powinno miec dom a ta idiotka lata z jednego domu do drugiego. koles nie daj sie nie badz frajer...

Gość matros
Akurat prawie zawsze wracam o ustalonej wczesniej dacie.Co do postu pana kucharza pływającego kiedyś-Problem pojawił się kiedy kupiliśmy mieszkanie (to co opisałem to to co sie dzieje teraz,a co sie działo wczesniej!).Moja żona nie wie po co kupiła mieszkanie i nie może odciąc sie od mamusi.Piszę to wszystko po to by dowiedzieć sie co o tym myślą ludzie o róznym wieku,o różnych poglądach,bo może to ja jestem chorobliwie zazdrosny i błądze wytykając połówce że wybrała los słomianej wdowy i taka jest jej rola.Wiesz dobrze że marynarze zawsze przywozili coś super z morza i mi się to zdarza często.Bardzo mi zależy na niej i staram sie robić co sie da,m.in.opisuje to tutaj,prubuję rozmawiac ale obraca sie to przeciwko mnie,emocje górą, z moją rodziną wole nie gadać bo mi wstyd.ZGUBIŁEM SIĘ!Idą swięta teraz jestem w Norwegii,wracam dzien przed wigilią.Udało mi sie wywalczyc to że bede miał wigilie z dzieckiem i żoną ,dla dobra dziecka jak mi napisala!