Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet o kobiecej duszy

Czy chciałybyście takiego faceta jak ja ?????? Dziewczyny.

Polecane posty

Nie wiem czy to problem czy nie. Chodzi o to że mam coś takiego że bardzo ale to bardzooooooo ... kocham prawić komplementy dziewczynom :( Np : spotykam koleżankę to nie myślę o tym jak zaciągnąć ją do łóżka tylko o tym jak sprawić aby była okazja sie do Niej przytulić , poszeptać do uszka , pocałowac itp. Taki romantyk ze mnie :( Dziewczyny to lubią i dlatego często mam do tego okazje :) Sporo koleżanek traktuje jak matka swoje dzieci :) Spotkamy się gdzieś grupką to zawsze podejde do którejś , obejmę ją , powiem coś miłego i tak trzymam sobie taką Anię przy sobie i dalej sobie żartujemy całą grupką z czegoś innego. Problem jest taki że boję się teraz wejść w jakiś związek bo nie wiem czy bym przestał tak prawić komplementy innym dziewczynom gdybym miał swoją ukochaną :( Sumienie nie pozwoliłoby mi na to :( Dziwne co nie ? :(

każdą chciałbym macać, gładzić po cycuszkach, ssać jej ucho nie potrafię sie pohamować, jak siedze na imprezce obok laseczki która rozłoży nóżki to od razu mi tam ręka wędruje, sprawdzam czy ma bułeczkę, czy motylka pasjonuje mnie uroda kobieca i sie nie zmienie chciałybyście takiego jak ja ?