Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia551

PseudoTemat o ciąży

Polecane posty

Gość Joasia551

Ja nie chce być w ciąży i poszukuję dziewczyn które tez nie chcą z jakiś przyczyn Łączmy się !

Gość ja nie chcę
jak mamy się łączyć?

Gość Joasia551
Już się przyłączyłe/aś :) Stosuj antykoncepcję !

Gość Ppaula0909
zygam ciaza

Gość yyrew
Oj ja nie chcę:) Ciało się drastycznie zmieni , na gorsze, ból związany z porodem, zmiany hormonalne i nastrojowe, a do tego przeraża mnie fakt , że musiałabym (nawet w pewnym stopniu) przeżywać i męczyć się z tymi "objawami ciążowymi"..., a potem w następstwie pilnować dziecka przez 24/7, nie mając chodź trochę wolnego czasu dla siebie , bo w między czasie dom posprzątać , gotowanie...

Gość Joasia551
Dokładnie jakbym o sobie mówiła "yyrew" :) , dlatego dziecko dopiero za bynajmniej 10 lat :D

Gość Plumka...
Ja starałam się o dziecko przez 8msc , nic nie wychodziło i postanowiłam , że zrobię sobie przerwę i jakoś odechciało mi się na razie dzieci :D

Gość DAGMARA21
jAA Nie chce zajść ! A jak zajdę to... usunę :D :D :D

Gość bojaca
Ja boje sie do takiego stopnia ze chce sie wysterylizowac albo faceta

Gość Joasia551
Ktoś się przyłączy??

Gość marta mnmn
Też nie chce mieć dzieci ale czytając wasze wypowiedzi stwierdzam że macie nie więcej niż 16 lat :o

Gość Joasia551
Ja mam 23 lata

Gość zgadzam się z martą

Gość ja mam 24 i też nie chcę
antykoncepcję oczywiście stosuję :)

Gość Louboutins25
Ja tez nie chce nigdyy. Moj facet jest bezplodny!! przynjamniej tak mowi, i tak mu nie ufam. hehe Chce sie wysterylizowac jak najszybciej. Pamietam jako dziewczynka zamiast lalki wozilam w wozku resoraka. Obrzydzaly mnie lallki zawsze i bycie mamuska. Pamietam rozmowy z moja babcia ktora zawsze powtarzala odmieni ci sie zobaczysz. Skonczysz 20 lat zakochasz sie. No i co 26 na karku a ja im starsza tym bardziej ciaza i porod mnie obrzydzaja. TE ciala sflaCzale, te piersi zwiotczale i puste w srodku, wypadanie wlosow. I po co to wszystko, zeby poswiecic swoje zycie komus kto kiedys i tak pojdzie w swoja strone, a ja strace tylko swoje najlepsze lata na opieke nad nim. Dzieci sa wredne, przebiegle, przemadrzale, szczegolnie dziewczynki. Nie ma patentu na dobre dziecko, po urodzeniu juz nie mozna zabic bo to kryminal. Na dzien dzisiejszy mam dwoje dzieci mojego kota i moj zajebisty samochod. I jestem bardzo bardzo szczesliwa i wspolczuje mamuska, czytam te smutne posty o trudach macierzynstwa i mysle sobie " ale ja mam zajebiste zycie".

Ja też nie chce na razie mieć dzieci za wcześnie bo nie mam pracy kasy ani nawet męża tylko chłopaka z którym chodżę tylko 2 lata trochę mało w ogóle mam tylko 22 lata i to jest za wcześnie na bycie mama. Dlatego jak zacznę uprawiać seks to będziemy musieli sie porządnie zabezpieczyć tabletki i gumki bo jednemu nie ufam i tyle :(

Gość Nie chcę na razie
zachodzić w ciążę i dlatego nie uprawiam seksu.

Gość był wczoraj na ogólnym
topik o sterylizacji. Ja bym się chętnie poddała, czy ktoś wie, w jaki sposób można tego dokonać w Polsce?