Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lori20

PROSZE o wypowiedzi .

Polecane posty

Gość Lori20

Otoz mieszkam za granica i przeprowadzilam sie teraz do Londynu ale tu znam bardzo malo osob jak na razie .Mieszka tutaj juz od kilku lat kolega z czasow liceum ktory bardzo mi sie podobal a ja jemu tez ale nie bylismy nigdy para. Mam go na naszej klasie i wlasnie jakies 2 tygodnie temu przegladal moj profil. Chcialabym odnowic z nim kontakt, napisac do niego ze mieszkam teraz w Londynie?? Tylko ja juz jakies 3 lata temu pisalam do niego na email ze chce przyjechac i on wyrazil chec pomocy ale ja jednak nie wyjechalam wtedy tylko pol roku pozniej do mojego kuzyna. On pisal: to kiedy w koncu przyjezdzasz a jak odpisalam ze nie moge teraz to napisal ze sama nie wiem czego chce i przestal pisac do mnie . Odezwac sie , zwlaszcza ze wiem ze jest teraz sam i nie ma nikogo

Gość kąt prosty
no pewnie, że napisać, przecież nie masz nic do stracenia 🖐️

Gość trawoltaaa
a po co,znajdziesz sobie innego nie panikuj

Napisz. Tylko w stylu, że zapraszasz na kawę. Nic o tym że jesteś tam sam itp.

Gość Lori20
zamierzam napisac na naszej klasie cos w tym stylu : Czesc T... !!! CZy dalej mieszkasz w Londynie ? Ja wlasnie sie niedawno tu przeprowadzilam , ale nie znam tu zbyt wielu osob. pozdrawiam i zobacze czy odpisze i co odpisze

Gość Lori20
tylko ze obawiam sie ze po tym jak pisalam z nim 3 lata temu przez internet i nie skorzystalam z jego pomocy jak chodzi o wyjazd i on potem przestal pisac to teraz moze mnie olac ale sprobuje i sie przekonam

Gość gyfvubhijno
oo rany nie tyulko tak nie pisz ;//////////////// zgroza napisz cos takiego Czesc, co tam slychac ??? Czy nadal mieszkasz w londynie ??? JEsli tak to zapraszam Cie na kawe(herbate,piwo,sok czy co tam chcesz) , co Ty na to ??? Pozdrawiam, xyz

Gość fbhjuikm
Czesc, co tam slychac ??? Czy nadal mieszkasz w londynie ??? JEsli tak to zapraszam Cie na kawe(herbate,piwo,sok czy co tam chcesz) , co Ty na to ??? Pozdrawiam, xyz Ps. moze napsz, ze ejstes mu cos winna i chcialabys go zbarac na piwo czy co tam wolisz , lub co on woli :) w tedy pogadacie, a Ty przeprosisz ...

Gość Lori20
o kuzwa wiecie co cos mnie natknelo i weszlam na portal randkowy dla Polakow z zagranicy zreszta bardzo popularny i wpisalam wyszukaj facetow z Londynu w wieku takim a takim ze zdieciem i ... on jest zarejestrowany na tym portalu i byl na nim 2 dni temu ehh :-(

Gość Lori20
tak , tak moja ciekawosc i przez to znalazlam go przed chwila na zagranicznym popularnym portalu randkowym