Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optymistique29

Fuckfriends - czy to w ogole mozliwe?

Polecane posty

Gość Optymistique29

Witam, taka formula by mnie najbardziej interesowala, ale czy to w ogole mozliwe? Poznac dziewczyne to zaden problem, ale przewaznie kazda z nich mysli o czyms trwalym, o stalej bliskosci, itp. Mnie by wystarczylo spotkac sie 2-3 razy w tygodniu na kilka godzin, bo czasu, tak i tak, malo. Oczywiscie nie byloby to na zasadzie ... przyjsc i zrobic swoje ... naprawde lubie kobiety, lubie z nimi rozmawiac, zawsze cos zaiskrzy, ale cenie sobie takze ... zycie w pojedynke. Jakie macie doswiadczenia z tego typu sprawami? Jak Wam sie udalo poznac partnerke / partnera do takiego "zwiazku"?

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hello witam jak najbardziej taki uklad jest mozliwy (sama w nim jestem) jesli chodzi o faceta to poznalam go na studiach bylismy 3 miesiace razem i kulturalnie sie rozeszlismy (niezgodnosc charakterow) ale po jakims czasie stwierdzilismy ze hm w lozku bylo ok poniewaz oboje cenimy sobie niezaleznosc zdecydowalismy sie na taki uklad ale ale uklad jest aktualny do momemntu kiedy ktores z nas nie znajdzioe sobie drugiej polowki i oczywiscie uprawiamy sex tylko ze soba i tylko z zabezpieczeniem aa uklad trwa juz ok 4 lat takze da sie:) zycze powodzennia w szukaniu:)

Gość felicjan janusz stokłosa
znaleźć kobietę na taki układ jest niezwykle trudno one podchodzą do seksu bardzo emocjonalnie musialaby byc jakas skrzywdzona rowódka lub naprawde zimna suka. powodzenia

halo halo ani nie jestem rozwodka ani zimna suka lubie seks i skoro znalazlam osobe ktora ceni sobie niezaleznosc i nie ma narazie czasu na zwiazki to czemu nie nie uwazam zeby bylo cos w tym zlegoprzynajmniej wiadomo o co chodzi a nie szybki seks a potem mydlenie sobie oczu ze niby bedziemy razem albo cos w tym stylu;/

Gość zuzia_a
do karolaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wierze ze jak Twoj hmmm facet znajdzie nowa do ruchania, calowania i przytulania tez!!!! to nic nie poczujesz!!! nie wierze!!!!!

do zuzia=> wiesz co od 4 lat sie spotykamy i byl okres ze i ja i on mielsimy stalych partnerow wtedy uklad sie konczyl i nikt nikomu nie robil problemow a jesli konczyly sie zwiazki no to hm telefony do siebie mamy jest ok i nie wiem czemu sie doszukujecie jakichs uczuc w takich ukladach;/ on pociaga mnie tylko fizycznie i tyle a wole tak niz isc na impreze i uprawiac seks z byle kim i byle gdzie jak to polowa spoleczenstwa robi;/

Gość Optymistique29
Mialem juz taka przygode z rozwodka, ale zaczalem zauwazac zbyt wielkie zainteresowanie "emocjonalne" z jej strony i niestety "zwiazek sie rozpadl". Ale to nie chodzi o sam seks :) Spedzic 2-3 razy w tygodniu zeby porozmawiac, posmiac sie, zblizyc ... to naprawde fajna sprawa. A isc na radke, wiedzac, ze ktos chce stalej bliskosci, a Ciebie interesuje cos innego ... choinka ... to troche oszustwo.

Gość poganiacz klawiszy
i dla tego sa burdele

Gość a ja byłam.....
w takim "związku". Nie jestem rozwódką, zimą suką hmm może czasami. Rozpadlo się ponieważ on wyjechal za granicę. Ale brakuje mi bliskości fizycznej z meżczyzną, związkom narazie mówię stanowcze NIE. Skąd jesteś?

Gość hahahehe
nie mam nic do takich ukladow o ile nie jest to uklad finansowo-sexualny..

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no dokladnie to jest oszustwo dlatego ja tez popieram takie uklady a co do spotkan to nie jest tak ze widzimy sie i od razu w drzwiach zrzucamy ciuchy 1, 2 , 3 i narazie czesto wychodzimy na imprezy spedzamy razem czas kiedy razem studiowalismy pomagalismy sobie w zajeciach ale oboje ograniczamy sie tylko do seksu i tyle nie ma zadnych uczuc! bylismy kiedys ze soba i wiemy ze mamy zbyt ciezkie charaktery do pogodzenia;/

Gość poganiacz klawiszy
czyli się oszukujecie

Gość karollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a dlaczego sie oszukujemy????

Gość aleo
ja takie kobiety traktuje tak samo jak inne bo nie widze nic w tym zlego, nie zachowuja sie jak puszczalskie ktore co tydzien maja nowego. oczywiscie jezeli nie jest to uklad za kase

no wreszcie normalne odpowiedzi hehe oczywiscie uklad nie jest zwiazany z kasa:) tylko czysta przyjemnosc:)

Gość poganiacz klawiszy
jak by nie było żadnych uczuć to byłby ci obojętny a miłosc polega nie tylko na przyjemnościach ale na dostrajaniu się jedno ciało jedna dusza

Gość Optymistique29
Ja "niestety" mieszkam za granica, aczkolwiek teraz tak sie zastanawiam, ze chyba nie bede mial problemu z powiedzeniem o co mi chodzi :) Dzieki za glosy w dyskusji.

ok ale ja za milosc narazie dziekuje troche juz przereklamowana jest

Gość poganiacz klawiszy
tylko związek małżeński a reszta to cudzołóstwo

Gość aleo
idz poganiacz lepiej do kosciola i daj na tace...

milosc narazie dziekuje troche juz przereklamowana jest jak bez boga to na pewno jest przereklamowana bo z bogiem jest wspaniała

ooo ludzie nie mieszajcie w to Boga mnie do malzenstwa sie nie spieszy do=> aleo popieram!:D

Gość Izzis
Milosc przereklamowana ? Dziewczyno co Ty pieprzysz?:o Albo sama sie oszukujesz albo jestes niezle skrzywiona emocjonalnie. Jak autor tematu zreszta. To nie jest zdrowe, tymbardziej normalne.

=> do izzis akurat dla mnie przereklamowana jest ale fajnie ze Tobie sie uklada moze kiedys tez zaznam takiego szczescia ale poki co jest mi dobrze:)

fuckfriends, dziwne słowo w jakim barbarzyńskim języku, a może by to nazwać ładnie po polsku wyższa faza onanizmu, przy pomocy żywego partnera