Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester2009

Wasze sposoby na Sylwestra we dwoje za małe pieniądze.

Polecane posty

Gość sylwester2009

Macie jakieś pomysły by spędzić ciekawie/przyjemnie/wyjątkowo Sylwestra z partnerem gdy nie ma się pieniędzy by gdzieś wyjechać ani na to by obkupic sie w jakies specjalne rzeczy na ten dzien?

Gość ula z ula
po kanapce z dzemem i sylwester z jedynka :)

Gość vviktoriiia
my tez nie mamy kasy by wyjechac,a na domowke nie chcemy isc. wolelibysmy spedzic ten dzien tylko razem ale zeby bylo jakos wyjatkowo...

Gość ona i on..
a my wyjezdzamy na 5 dni do wrocka, bo nigdy tam nie bylismy:D juz nie moge sie doczekac... mamy wykupiony hotel w centrum, codziennie jedzenie w knajpkach, romantycznie.. sylwester bedzie codzennie.. nie moge sie doczekac!!!!! :D tylko on i ja... marzenie :D jeszcze tylko 5 tyg...

Gość sylwester2009
fajnie... my nie moglismy oszczedzic w tym roku by wyjechac... a to nasz pierwszy sylwester... marzy mi sie cos specjalnego

Gość stwierdzam fakty tylko
w sylwestra pracuje na nockę, nic nie musze za niego placic a jeszcze mi zaplaca :) :O😭😡

my w zeszlym roku spedzilismy sylwestra tylko we dwoje:) najpierw byla kolacyjka przy swiecach w domowym zaciszu,potem wspolna kapiel,0 12 szampan a potem do lozeczka:)

Gość sylwester2009
a my nie mamy wanny nawet,,,

hmmmm z brakiem pieniędzy za bardzo nic nie wymyślisz,iść do znajomych, zostać w domu kupić szampana, zrobić małe przekąski a na 24 udać się na miasto, gdzie będzie dużo fajerwerek i będzie można złożyć sobie życzenia:)nie wiem co innego można wymyśleć....żeby było coś inengo jednak potzrebna jest kasa