Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana ciągłymi uwagami

Mam problem z sąsiadem - powiedzcie mi proszę kto ma rację w tej sprawie.

Polecane posty

Gość zdenerwowana ciągłymi uwagami

Mieszkamy w domach i każdy tu wypuszcza swoje psy by polatały, bo mamy spokojną dzielnicę. I ten sąsiad za każdym razem zwraca mi uwagę "że mój pies obsikuje mu choinki". Bo ma posadzone choinki wzdłóż zew. strony ogrodzenia. To niby teraen jego posesji, ale chyba wystawiony do użytku publicznego? Nie wiem, kto ma rację w tym sporze? Ten sąsiad mnie naprawdę wkurza i mam ochotę mu powiedzieć " no to odródz sobie pan te choinki, to ci nie obsika". Kto ma rację?

Gość publiczne nie publiczne
publiczne, nie publiczne - w Polsce psy prowadza się na smyczy!! a Ty powinnaś prowadzać go na spacery tam, gdzie nie ma obawy ze ktoś wdepnie w jego ku*ę czy siku!! albo niech ci obsikuje i obsry*a dywany w domu!!

oczywiscie, ze sasiad ma racje, psow nie powinnos sie wypuszczac na podworko zeby sobie "polataly". nie powinnas pozwalac, zeby pies obsikiwal jego drzewka, niezaleznie od tego, po ktorej stronie plotu ma je posadzone. dobrze, ze nie zglosil jeszcze tego do strazy miejskiej 🖐️

Gość Lalitha
nie masz racji kobieto i przestań się ciskać. Pod moim oknem kundle obszczywały modrzew, który w końcu usechł.