Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melllisssaaa

prawo jazdy!

Polecane posty

Gość Kapicki
już nie żyjesz jak cie złapię to wydłubię ci oczy, rozłupię mózg siekierą odrąbię ręce i nogi i wybebeszę flaki na wierzch ; nie będziesz taksówkarzem szmato jedna

Gość Meliissssaaa
za dużo horrorów się naoglądałes :D haha co za idota jeden :P Coś jeszcze dodasz zasrańcu :D twoje teksty mnie powalają na kolana!

Gość kojiojfuiahfuia
a według mnie to na kursie- nawet najlepszym i najdłuższym człowiek się nie nauczy jeździć- załapie tylko podstawy (czasem niektórym to trochę dłużej zajmuje)! Jazdy dopiero się uczy jak sam wsiądzie do samochodu, bez faceta obok, który ma hamulec i pomoże ruszyć. no a po drugie młodzi kierowcy powinni uczyć się na mieście, ale samodzielne kroki powinni stawiać na drogach mniej uczęszczanych i stopniowo wdrażać się do większego ruchu. pozdrawiam wszystkich kierowców

Gość perfekcjonistka z dżungli
sprobujcie sobie poradzic w warszawie!!masakra, terminy egzaminow co 3, 4 tygodnie , panowie egzaminatorzy 'przemili' a o ruchu ulicznym i innych kierowcach 'ulatwiajacych zdawanie' nie wspomne!! jesli sa tu ludzie z wawy wiedza jaki jest styl jazdy w naszym 'stołecznym raju' ! wiec nawet 25 minut jazdy to walka o przetrwanie od 1 skrzyzowania :) rozwala mnie siostra ktora zdawala w mniejszym miescie gdzie najwiekszym wyczynem jest 1 rondo ( tramwajow to oni tam nie maja hihi) a teraz nabija sie ze mnie ze ja juz 2 razy [poleglamZAPRASZAM NA rondo pod Arkadia ( pare pasow, busy, tramwaje i chamscy kierowcy) lub na skrzyżowania na OKOPOWA w wawie ha ha zaraz polubicie swoje miasta :)

Gość tamayka
perfekcjonistka z dżungli: zdaje się w mniejszych miastach, gdzie jest łatwiej, dopiero potem, już z prawkiem w kieszeni, doskonali jazdę w tych trudniejszych. ;p Melisa, a Ty gdzie zdajesz? nie zapominaj o załyczeniu melisy - uspokoi Cię i wyciszy.

samochud jest dla faceta spełnia dwie role: jest klatkom na dziewczyny bo jak dziewczyna siądzie do takiego auta to już jest jego. druga rola to przedłurzenie męskośći w aucie facet jest bos a dla kobiety auto to taki wuzek na zakupy