Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Dziwne zachowanie faceta...

Polecane posty

Witam,pewnie zaraz odezwie się większość z Was,ktora mnie skrytykuje...cóż mam nadzieję że będą i tacy co mi coś podpowiedzą...larum niekoniecznie! Do rzeczy:poznałam mężczyznę,znamy się krotko ok.2m-cy,żeby była jasność nie narzucałam się,jestem daleka od tego.Codzienne rozmowy przez tel.częste spotakania,aż nie wiedzieć dlaczego cały dzień bez odzewu.Zdziwiłam się, sobota takie milczenie.Powiecie,trzeba było zadzwonić,nie zadzwoniłam,ale napisałam.Nie odpisał przez cały dzień dopiero ok.23.00,że tłumaczenie się już nie ma sensu.Nieraz słyszy się,że facet zamilknie bez powodu,to on często sam się przypominał...Czy nie stać facetów na napisanie smsa,że wszystko ok?Takie to trudne.Mówił,sam że zakochał się,dla mnie to wszystko za wcześnie było,więc nie trułam mu głowy,nie osaczałam...

Gość Kapicki
Znudził się , a niby o czym gadać ; co ciebie obchodzi jego życie

Ja jestem z moim facetem 3,5 roku i nigdy nie zdarzyło mu sie nie dawać znaku zycia dluzej niz 3h :) Zapytaj wprost czemu się nie odzywał .

kapicki,mnie obchodzi jego życie na tyle na ile on SOBIE TEGO ŻYCZY! Ot,kolejne zachowanie durne faceta! dzięki pani smakowita.

Gość Kapicki
ja do koleżanki wcale nie dzwonię po gówno mnie po godzinach spotkania ona obchodzi

kapicki,szkoda mi jej,że nie wi z kim się zadaje!Wyobraz sobie,że ja też nie dzwonie do sprzedawcy pieczywa,bo co mnie on/ona obchodzi?!:)

Gość Kapicki
ja się ze sprzedawczyniami nie zadaję

Gość Kapicki
a po za tym o czym z nią gadać jak miesiąc temu ją widziałem i starczy.

Oj kapicki,poczekamy jak się zakochasz...to minuta będzie wieczna;) Kończysz już gimnazjum dziecino?

Gość Kapicki
A chooj cie to obchodzi za moich czasów nie było gimnazjów