Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bąbelekxxx

Escapelle,dziwnie mi!Pomocy!

Polecane posty

Gość Bąbelekxxx

W piatek 13 pod wpływem alko,razem z chłopakiem kochalismy sie,doszedł we mnie,w poniedziałek o 12 wziełam tabletke escapelle,po 20 min było mi niedobrze,rozbolała głowa i kręciło mi sie w głowie i ogólne osłabienie i ból brzucha,ale to typowe,ale dalej,przez 2 dni,nie miałam apetytu,i cigąle bolała mnie głowa,i miałąm zawroty głowy i na drugi dzień odrazu dostałąm okresu,tylko cały czas głowa mnie boli,a jes t niedziela,nie moge spac w nocy,poce sie bardzo i budze sie spuchnięta coraz bardziej z każdym dniem,ból w podbrzuszu i brzychu,staje się nie do wytrzymania,ostre kucie itd a leki chwilowo przynosza ulge,ale minimalna,i od 2 dni,co chwile latam do łazienki,a do tego wydostał mi sie dzisiaj i wczoraj dziwna wodnista ciecz i duuzo jej;/ A dopieor przeczytałam,ze przeciwskazniem sa choroby zastawki,a ja mam nidomykalnosc zastawki trójdzielnej,i stąd pewnie,te rzadkei an szczescie bóle w klatce..Co się dzieje?Obawiam sie co dalej...?pomóżcie!

a co Ci mozemy pomóc? to jak sie czujesz po ecapelle jest wybitnie osobnicze. niektórzy nie czują żadnej różnicy, niektórzy odchorowują przez miesiąc. jesli masz wadę zastawek zadzwoń do lekarza. i to lepiej szybko...

Gość Bąbelekxxx
Do:srututut567 ==>Link nie chodzi mi;/ Pomóc mi wyjasnic i dowiedziec sie dlaczego oragnizm mi tak reaguje i co mi sie dzieje z nim?A do lekarza nie mam czasu narazie w tym tyg isc,nie da rady,mam duzo spraw i wyjazdów,a samopoczucie coraz gorsze,a poza tym zalezy mi na dyskrecji. Ps.Jestem tylko człowiekiem,i popełniam błedy,żałuję;/ A do tego mam koszmar jeden i ten sam powtarzajacy sie,śni mi się,niemowle pełzajace po dywanie,a cień kata odcina mu główkę siekierą,i budze sie cała