Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę sobie i myślę...

dlaczego ?? ?? ??

Polecane posty

właśnie dzwonił mój chłopak (staż 2 letni). uświadomiłam sobie, że cholerne szczęście mam. Nie chcę tu wymieniać wszystkich jego zalet,pisać że 'moj misiu jest taki wspaniały,męski przystojny'. Ale- ma szacunek, do mnie, do ludzi, jest optymista, podniósł moja samoocenę, liczy się z moim zdaniem, stara się nie ranić mnie celowo, jest zaradny, opanowany, otwarty... Pełno jest topicow w stylu 'moj chłopak mnie zdradził", "dlaczego woli kumpli ode mnie" , "on ciągle prowokuje kłotnie", "waże 60 kg przy 172 cm, mój chłopak mówi , że jestem gruba" itp. powiedzcie mi, dlaczego wy się na to zgadzacie ??

Gość bo to materialistki
i za doładowanie konta robią lachę z połykiem.

Gość www.tnij.org/passage2009
Człowiek uczy sie na błędach.Nie wszyscy mają to szczęście trafienia od razu na odpowiedniego partnera

wiem co mówię, bo ostatni moj partner był jego zupelnym przeciwieństwem. Wszystko robiłam źle, byłam gruba, głupia i jeszcze tysiąc innych rzeczy.. Mam porównanie, kocham i jestem kochana, szanowana... szkoda mi was, dziewczyny i szkoda mi siebie sprzed 2 lat

Gość wwwwwwfffsdsdddsdfcc
mam koleżanke -ładna, pełna, siebie kobieta. Niestety- źle trafiła. Facet przychodzi do niej do szkoły , wystaje pod blokiem, sprawdza , kontroluje,wyzywa...a ona coraz bardziej zalekniona, mowi mi, że 'zakochana jest, a on to tak, z miłości"

Gość ewelinka036987
bo nie czytały książki - nie daj sobą mnipulować w miłości. Polecam

Hehe autorko widzę,ze trafiłas na tego jednego z tysiąca, tak jak ja:) Jesteśmy ze sobą 3,5 roku, i naprawdę mówię szczerze,ze lepiej być nie moze i lepiej trafić nie mogłam:) I tak jest od samego początku

mam paru znajomych gejów , i zwykle dosyć szybko udało mi się odkryć ich orientację, zatem- odpada. miałam szczęscie - wiem. ale przecież MY nie musimy się zgadzać na poniżanie, brak szacunku, kłótnie, olewanie,kontrolowanie,dogryzanie... :( wiec dlaczego niektóre laski się godzą ??