Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pochmurny poranek

Podoba mi sie zajety

Polecane posty

Gość Pochmurny poranek

Czy odbila kiedys ktoras z was chlopaka innej? Nie chodzi mi o celowe odbijanie, tylko czy zainteresowal sie wami zajety, ciagnelo was do siebie i czy sie zwiazaliscie?

Gość noo kolezanko
tak sie nie robi:) o zajetych ludkach sie zapomina jak najszybciej:)

jak ktos jest zajety to jest nietykalny. zdarzalo sie, ze interesowal sie mna facet zajety ale nigdy nie mogl na nic liczyc

Gość no bo o co
to jest chamstwo! postaw sie jakbys byla na miejscu tej dziewczyny ! szmato

Gość Pochmurny poranek
Bujaj sie pletwiasty kurwiszonie :)

Gość no bo o co
ale powaznie. pomysl jakbys byla na miejscu tej laski.. no troche nie fair ;/

Przeciez autorka napisala tylko, ze jej sie podoba zajety, a nie ze chce go odbijac zaraz. Ja to zrozumialam tak i pewnie chciala zobaczyc, czy duzo ludzi mialo takie sytuacje. Ja mialam takie wiele razy. Nie odbilam zadnej dziewczynie faceta, ale trudno czasami trzymac uczucia na wodzy ;)

Gość no bo o co
no ale jak was do siebie ciągnie? piszecie o czym? ieliscie kiedys blizsze spotkanie?

Ja mialam tak z kolega ze szkoly. Widywalismy sie tam, duzo zawsze gadalismy, siedzielismy razem i kazdy mowil, ze do siebie pasujemy, ze cos iskrzy, a on ma dziewczyne. Nic nie bylo, ale widzialam w jego oczach, ze gdyby byl sam to na pewno do czegos by doszlo. Jestesmy kumplami tylko, ale mysle o Nim dosc czesto, na to wplywu niestety juz nie mamy.

Gość ogladam maraton
co z tego że zajęty.na wojnie i w miłości nie ma żadnych zasad. tylko twoje szczęście się liczy

Gość niestety wiem z doswiadczenia
zajety = nie istnieje. Lepiej przyjmij taka zasade zyciowa, bo nawet, jesli sie zwiazesz z takim typkiem, ktory plynnie przeszedl z ramion jednej laski w twoje - to juz zawsze bedziesz czuc niepokoj - w czyje ramiona swobodnie przeplynie od ciebie... Zaglowiec jeden, co szuka cichej przystani ;)

Gość gość
nie, bierz jak swoje

Gość jestemfajnaa
napisze, co zrobiłabym na Twoim miejscu. Jeśli naprawdę bym go kochała , nie patrzyłabym na to, że jest zajęty . Ważne że nie żonaty, bo o takim musiałabym zapomnieć. Jak nie jest żonaty, śmiało startuj do niego