Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznana i nielubia tymczasowo

polećcie książkę

Polecane posty

Gość nieznana i nielubia tymczasowo

interesują mnie dwa gatunki: komedia albo inteligentny horror/thriller :D czekam na propozycje!

Gość rzeźnia nr.5

Gość
ale ja mam już 27 lat :D chyba saga to trochę za dziecinna dla mnie? ;) co do horrorów to nie przepadam za Kingiem, nie jestem też entuzjastką twórczości Mastertona...

Gość
ostatnio czytałam "Lesia" Chmielewskiej, ale nie wiem czy mogę tę książkę z czystym sercem polecić - główny bohater mocno przerysowany (no ale chyba tak miało być?) oraz "Ściankę działową" (autorki nie pamiętam (oops), ta książka nawet mi się podobała

Gość
nie czytałam "Pachnidła" - mówisz, że warto? właśnie kasjerko, wszyscy mi tego "Lesia" polecali a mnie ten humor zupełnie nie śmieszył ;)

Gość krnąbrny korbowód
"Twierdza"

Gość
zanotowałam :) (jutro wybieram się do biblioteki, mam nadzieję, że będzie dostępna) chętnie przeczytałabym też romans, ale to musiałby być naprawdę dobry romans - zakazana miłość, jakaś tajemnica w tle, trudne wybory etc., etc... ;)

Cooka "zabawa w Boga" Jodi Picoult "Czarownice z Salem Falls", Karuzela uczuć" "Bez mojej zgody" S.Meyer-również polecam....i wiek nie ma tu znaczenia :D