Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gemininowa----

jak umowic sie na kawe

Polecane posty

Gość gemininowa----

powiem tak...jest pewien nieznajomy,ktory od pol roku zwrocil na mnie uwaga...sa usmiechy,spojrzenia,widze go w autobusie,zwykle jezdzi ze znajomym lub zanjoma,ale ciagle sie na mnie gapi...bardzo mi sie podoba i chcialabym go blizej poznac....tylko jak skoro on nigdy nie jest sam?nie spotykamy sie poza autobusem,ani nie mamy wspolnych znajomych....doradzi ktos?

Gość wpadnij na niego przypadkiem
w autobusie np. podczas gwałtownego hamowania, albo wysyp coś przy nim z torebki na pewno bedzie chciał ci pomoc pozbierasz i już masz okazję zacząć od zwykłego dziękujęę

Gość napisz
na kartce nr tele i tekst "moze kawa?" i wysiadajac np z autubusu przejdz obok niego wsuwajac mu ja do kieszeni plecaka czy gdzies tam;] ja zrobilam tak kiedys w kawiarni z kelnerem, na chusteczce napisalam moj nr tele i zadzwon..ooooooooojjj bardzo mile wspominam jego i czas jaki spedzilismy:) powodzenia

Gość ten pomysł w autobusie
bardzo mi się podoba "wysyp coś z torebki''- najlepiej bieliznę (stringi), albo np: podpaskę, napewno bedzie chciał pozbierać he he he dobre

Gość gość
Podrywac kobiety mozna na rozne sposoby, w zaleznosci od miejsca i pory dnia. Gdy po prostu chcesz do ktorejs podejsc i zagadac bo CI sie podoba to moze byc to nawet najprostszy temat o pogodę, o godzinę, o to, ze ma na sobie wlasnie taką bluzkę, ktorej ty szukalas od dawna czy cokolwiek innego, jesli pali to mozesz podejsc i spytac o "ogień" i przy okazji spalić papierosa razem z nią, delikatnie nawiązując rozmowę. Najtrudniej jest sie przelamac i zaczac a pozniej juz idzie z górki…odkąd zacząłem uzywać feromonów z http://pherowin.pl to przestałem mieć problemy z kobietami, są one same mną zainteresowane i co bym do nich nie mówił to im się podoba: )

Gość gość
to już lepiej złap go za krocze i powiedz 'może kawa'