Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gf

Czy każdy facet jest chu...a wart ?

Polecane posty

Byłam z nim dobre 2 lata... z nim straciłam dziewictwo. Znałam go prawie jak własną kieszeń. Po półtorej roku powoli zaczynało się psuć. Dzisiaj na 100% wiem że nie potrafi być do końca szczery i wierny. Zerwałam... chciałabym aby znalazło się jakieś racjonalne wytłumaczenie, lecz nie ma. Tak bardzo cierpię, nie potrafię bez niego normalnie funkcjonować. Tak mi smutno. Czy każdy facet jest totalną świnią? Czy nie ma już facetów szczerych i wiernych???? :(

Gość aleo
byl twoim pierwszym facetem a ty juz zadajesz pytanie o wszystkich ?

Gość magiczny karp
na pewno są 🌻

Gość jagodzianek
Witaj!!! Są szczerzy i normalni faceci. Trzeba się tylko dobrze rozejrzeć. Po pierwszej nieszczęśliwej miłości nie skreślaj nas facetów. Zerknij na stronę http://julie.pl/panie/ Zobaczysz, że są jeszcze fajni mężczyźni. Pozdrawiam i szczęścia życzę

Gość nati 1234
Byłam z nim prawie 8 lat stracilam z nim dziwictwo mialbyc slub i kuzwa zostawil mnie bo imprez mu sie zachciało!! :( miaja 2 lata od rozstania i zaczyna plakac i prosic o wybaczenie... no i co teraz??? :)

on nie był moją pierwszą miłością. Był pierwszym partnerem seksualnym, a to jest różnica.

Gość nati1234
Ale wciaz wierze ze gdzies sa normalni :)

Gość Emilka...
Nie ma idealow kazdy ma jakies wady...

/facet wyjątkowy/ nie skomentuje tego.

narazie nie myślę o kolejnym partnerze, jednak szczerze mówiąc nie wiem czy strach pozwoli mi na kolejny poważny związek.. przecież on był taki idealny... On tak mnie kochał, zawsze zapewniał, że tylko ja się liczę, że nigdy nie zdradzi itp. zapewne wiecie o czym mówię. Przepraszam, ale muszę się wygadać ;(

Gość ...Emi...
A czasem byle jaka bierze tego wyjatkowego a ten wyjatkowy okazuje sie byle kim bo tego wyjatkoego tylko udawal to cos podobnego to Ciebie wyjatkowy facecie

"przecież on był taki idealny" Cóż może to nie odpowiedni moment ale wydaje mi się że bardziej kochałaś swoje wyobrażenie o nim niż jego samego.

..."A czasem byle jaka bierze tego wyjatkowego a ten wyjatkowy okazuje sie byle kim bo tego wyjatkoego tylko udawal to cos podobnego to Ciebie wyjatkowy facecie" wybacz ale mam wyjątkową żonę i to od wielu lat ;)

Gość kobiety klamia ze maja kilka
a ja uwielbiam wyjatkowo "TO' robic:P

Gość ma-rka
KAŻDY FACET TO TĘPY CH.. Mężczyzni rozwijają się do 6 roku zycia, potem już tylko rosnął.

nie wszyscy są tacy źli jak tu przedstawiacie. Po prostu na normalnych nie zwracacie uwagi.

skoro tacy tępi jesteśmy to jakim cudem tyle wynalazków mają na koncie faceci?

Gość tak wszyscy
sa chu..ja warci:)

Gość tak wszyscy
prosze was??? jacy faceci??? moze mam pecha ale kazdy jeden to gnoj jak nie w ta to w inna strone

Gość tak wszyscy
my tepe? kretynie- robimy z wami co chcemy tyko wasz mozg ma ograniczona percepcje- nigdy sie nie dogadamy

ehh no tak i już zaczyna się przekomarzanie, jeden przez drugiego. Faceci jesteście beznadziejni.. :(

nie jestem złośliwy nie wrzucajcie wszystkich facetów do jednego wora. Jak coś tu facet napisze zaraz nalot i wyzwiska.

kapselko nie rób teraz z siebie wielkiej ofiary