Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhheeeelllppppp meeee

pomocyyyyyyyyyyy

Polecane posty

musze isć do ginekologa poraz pierwszy za niecały miesiąc ... mam problem, wstydze się, bo mam czego ... chodzio wargi sromowe większe ... jedną mam znacznie większą niż druga ... pomyślałam więc że jak schudnę to warga sromowa też się zmniejszy ... tylko jak tak szybko schudnąć???jem bardzo mało ... ćwiczę bardzo dużo ... a mimo to nie chudne a czasu coraz mniej mam 16 lat mierzę 172 cm i waże 50 kg ... co amm robic?? poradźccie

Gość może ćwiczenia
wargami sromowymi a nie całym ciałem

Gość ojojj
nie badz glupia ,nie ma czego sie wstydzic,uwierz mi ze ginekolog w ciagu dnia naoglada sie tyle cipeek ze twoja nie zrobi na nim wrazenia poza tym widzial juz nie jedno...

ale jak??? w jaki sposób??? błagam o pomoc ... u nas w tej dziurze jest tylko jeden gosć w sensie że ginekolog i wiem że jak do niego pójde (na dodatek z mamą bd musiała być w gabinecie) bo nie mam jeszcze 18 lat ---a rozebrać sie przed matką i obcym facetem gdzie wyglądam jak wyglądam to już kupa wstydu to jeszcze wiem jakie ploty pójda we wsi bo zawsze są ...

21:22 bardzo śmiesznypodszyw ;/ a mi nie jest do śmiechu

pomaranczowy skurwysynie :((( ale ja na prawde spale się ze wstydu ;((( a jedna jest na prawde dużo większa niż druga (nawet przez majtki to widć ... takie uwypuklenie) a najgorzej jak poruszy temat przymojej mamie ( z którą i tak nie rozmawiam) ale i tak nie chce bo jak jej powie to już widzę reakcje jej i ojca w domu ;(((

Gość chyba żes oszalała matka nie
musi wyjść w trakcie badania, bez względu na to czy masz 20 czy 14 lat!!!!!!!! masz prawo do intymności!!!!!

Gość chyba żes oszalała matka nie
kurde, miało być że musi wyjść w trakcie badania. i nie musisz w jej obecności odpoiadać na pytania lekarzowi, które są zbyt intymne. może poczekać przed gabinetem. przy badaniu może być tylko lekarz i pielęgniarka, matka jest tam zbędna.

nawet jeśli poczeka przed gabinetem, to po badaniu i tak znając ją wparuje do gabinetu i zada szereg pytań na które lekarz jej odpowie bo ja zna ;/// masakra zyc sie nie chce

a jak ja wogóle powinnam sie zachowac i czego sie spodziewać u ginekologa? jak sie ubrać? wiem że internet to nie miejsce na takie pytania ale jak zapytałam mame jak wyglada wizyta u gin to warkneła tylko: a jak ma wygladać? normalnie ;((( ahh tam ...

Gość barbarafernandez
patologia w rodzinie?? ;/