Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzradnaa

co robić?

Polecane posty

Gość bezzzradnaa

Mam problem wiem że nie jest to najgorsze co mogło mnie spotakć ale nie potrafię sobie z tym poradzić. Od jakiegos czasu spotykałam się z pewnyem chłopakiem był młodszy o 2 lata ja mam 19 a on 17 było wszystko dobrze aż do dnia moich urodzin dzień wcześniej pisał z moją przyjaciółką i powiedzial jej że chce mi kupic prezent, w tym samym czasie zapytał mnie czy jestem dziewicą odpowiedziałm że tak od tej pory mineły juz 2 tygodnie on sie nei odzywa nie pisze.... gdy robię sie dostępna na gg on zaraz znika pytałąm o co chodzi on nie odpisywał;/ Teraz zostałm zaproszona na imprezę na której on tez ma być co powinnam według was zrobić?? przyznam że wiązałm z nim nadzieją Pozdrawiam i liczę na pomoc Ania

Gość jakby chcial to
by sie odezwal, zreszta chlopak w wieku 17 lat to dziecko, poszukaj innego:-)

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
pomyślał sobie, że dopiero zakopuluje poślubie, więc poleciał przeruchać ze 300 bab, żeby doczekać, tej radosnej chwili, rozprawiczenia ciebie....

Gość bezzzradnaa
Tak wiem tylko mi chyab na nim zależy i nawet nie wiem szczerze mówiąc czemu przestał pisać tylko to z ta zdiewicą mi przychodzi do głowy

Gość ooomamamaman
Moze myslal - starsza, pewnie doswiadczona... nauczy mnie czegos - a tu lipa. Okazuje sie, ze nie masz doswiadczenia, ze byc moze czekasz na prawdziwa milosc - i uznal, ze on w cos takiego nie wchodzi. Summa summarum - zwykly dupek. Daj sobie z nim spokoj, i poszukaj kogos wartosciowego.

Gość bezzzradnaa
ooomamamaman łatwo napisać gorzej zrobić:( a co z tą imprezą iść jak się zachowywać?? czy poprostyu nie iśc?

Gość ooomamaman
Idz na te impreze, w koncu beda tam tez inni ludzie, moze jacys fajniejsi, niz on. Ale go olej totalnie: nie gadaj z nim, nie patrz w jego strone - po prostu go traktuj jak powietrze. Jakby go tam w ogole nie bylo. Nalezy mu sie.

Gość bezzzradnaa
Tylko na niego nie da sie nie zwracać uwagi jego zawsze ejst pełno a ciężko będzie mi znieśc to że on się do mnie nie odzywa :(

Gość zrób mu loda