Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłumokpospolity

wiecie co... ja jestem tłumokiem, ale inni?

Polecane posty

Gość tłumokpospolity

co ja mam za rodzinę dziś sobie myślę -ja mogę być tłumokiem, ale inni? Siedzę w domu na bezrobociu słuchajcie i myślę, że raz - narobiłam róznych zdjęć, ale nikt mnie nie opamiętał, że te zdjęcia mają WYGLĄDAĆ, żeby coś można było dalej z nimi. I co teraz? To są zdjęcia z cyklu FILM DOKUMENTALNY, a to powinny być zdjęcia z cyklu PIĘKNO OBJAWIONE - co ja mam teraz z tym zrobić? To miało byc TĘTNO PUSZCZY PIERWOTNEJ ,a ja mam ... zwykłe badziewie. I co teraz? Ale jest to też dla mnie kara boska, że se terenu nie zmieniłam, ale co - na las? No to zostaje mi analiza chwastów i na tym dosłownie miałam poprzestać bo co teraz? Chwasty i koniec jak nie świrki w rzędach. No nie wiem - załamana jestem dziś. Może jednak wyjadę na tę taśmę w końcu. I poza tym załamana jestem wiecie bo liczyłam, że ja się obronię. Jezu Chryste a tu mi tak rozwalili życie, ze nie. Inaczej bym sobie już w czasie studiów czegoś szukała. BEZNADZIEJA :( a tak? Jeszcze ich nie skończyłam - 4 lata zmarnowane. No załamana jestem. Moja sytuacja finansowa to dno :( No nie wiem - miałam sobie zmienić na chwasty temat i tyle. A myślałby kto, że nie wiadomo co tam rośnie. Dziś mi wstyd ile się najeździłam na rowerze. Wstyd i hańba. Tak harować i nic z tego nie mieć - to tylko w Polsce :( Mnie pogięło z całym tym doktoratem. Nie przemęczajcie się - tyle wam napiszę dziś na bezrobociu, z rozwalonym życiem i ...ciągle bez doktoratu. I tak już pozostanie bo na chleb nie mam kasy, a co dopiero na doktorat, ale wiecie co - robienie z ludzi wała, że na tym terenie jest NIE WIEM CO... nie o to mi jednak chodziło. Miałam się wziąć za chwasty i nie wygłupiać, nie? :(

Gość tłumokpospolity
wiecie co - przez to już się chyba nie buntowałam jak mi kazali pisać tak ekologicznie w tej mojej pracy bo co tam opisywać za...krajobrazy. Księzycowe. A teraz jak myślę nad całością to mnie głowa boli. Za małą wiedze miałam kiedyś, żeby sobie zmienić na chwasty z jednej raji, że tak napiszę. I tyle. Albo rozmieszczenie chwastów - jeszcze lepiej. ROZMIESZCZENIE ZBIOROWISK Z KLASY XYZ NA TERENIE Parku ... Taki temat miałam se wziąć i pisać o rozmieszczeniu ROZMIESZCZENIE I TENDENCJE DYNAMICZNE ZBIOROWISK Z KLASY - taki temat I KONIEC. A w ogóle to całkiem inny, taki , że nie trzeba nigdzie jeździć. No i np. w tym roku chwasty tu, w przyszłym tam. Ale wiecie co - ja powinnam mieć taki temat , żeby pisać co mi kazali, a ja nie miałam takiego tematu. Ten temat jest niejasny i ŹLE SFORMUOWANY i wiecie co - ja się nie dam :( Bo ten temat jest GŁUPI i tyle :(

Gość tłumokpospolity
Bo wiecie co - źle mi sformuowali ten temat i ja się tyle nad tym namyślałam. To wszystko sensu nie ma w ogóle! :( Co ja mam teraz robić. Ja wyszłam na tłumoka, a czy ja jestem profesorem? Ja się nie dam. Tyle lat życia. Po co ja w ogóle tam poszłam - sama dziś nie wiem. I tak myślałam nad tymi przemianami a to jest bez sensu bo tam miało być TENDENCJE DYNAMICZNE a tak to sensu nie ma i jakby co to ja chcę mieć to wycięte bo to jest bez sensu i tyle :( Za dużo papieru :(

Gość tłumokpospolity
Zeby na zaocznym doktoracie tyle od kogoś wymagać wiecie... no to, żeby ktokolwiek to uszanował... a dalej ani pracy, ani uszanowania tego - no niczego. jeszcze 2 procesy, rozwalone życie. Noż kurwa mać, że tak napiszę - czy ci ludzie sa normalni w tej Polsce? Róbcie se doktorat w Polsce - ani o forsę nie chodziło ani o nic. No o nic. Praca moja zarobkowa przyszanowana w sposób zerowy. Nie wiem :( A z czego ja mam żyć - z tego doktoratu? Ten temat jest głupi. Mam nadzieję, że ktoś się kiedyś nade mną zlituje bo skąd ja miałam wiedzieć, że ten temat sensu nie ma. Ja byłam tylko prześladowana za głupi temat, którego ja nie wymyśliłam. :( Ale z was ludzie :(