Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyygneebionaaa

jak być kimś lubianym ?

Polecane posty

Gość przyygneebionaaa

chyba już zawsze będę skazana na bardzo nie liczną grupkę znajomych z którymi trzymam się od dziecka, z tego z kilkoma widzę sie raz na miesiąc :/ ze szkoły praktycznie z nikim nie utrzymuję bliższych kontaktów, jedynie 'cześć, co tam u ciebie?' i tyle, bardzo trudno jest mi nawiązać nowe kontakty i właściwie to sama nie wiem czemu, ani jakoś bardzo nieśmiała nie jestem ani nie uważam, żebym miała jakiś zły charakter i nie jest wcale tak, że cały czas siedzę w domu, jasne, że częściej czy rzadziej gdzieś wychodzę, ale no właśnie już od dawna nie poznałam kogoś, kto zostałby moim znajomym, dobrym znajomym... no więc jak myślicie? jacy ludzie przyciągają do siebie innych? jest na to jakiś sposób? a wy z jakimi ludźmi lubicie spędzać czas i co w innych najbardziej cenicie?

Gość przyygneebionaaa
ps. bardzo mi zależy na szczerych odpowiedziach

Gość Weronika- weronka
umiejętność słuchania jak ktoś mówi, coś o sobie...

Gość przyygneebionaaa
i żeby nie było, że odstraszam ludzi wyglądem, nie jestem jakimś pasztetem, posiadam taką zwykłą, przeciętną urodę

Gość Weronika- weronka
szczery uśmiech... nie narzekaj... nie przechwalaj się... miej dobre słowo dla innych...

Gość wujek_dobra_rradaa
uwierz w siebie przede wszystkim

śmiej się dużo, ale nie głupkowata ale tak 'mądrze', uśmiechaj się dużo, opowiadaj dowcipy, słuchaj, miej na każdy temat coś do powiedzenia, rzucaś śmiesznymi zdaniami, nie przechwalaj sie, nie krzyc a zarazem nie stój jak smutas w końcie

Najlepiej zgnoic kogoś publicznie wtedy inni będąprzynajmniej udawali że cie lubią żeby uniknąc podobnego losu. Nie jest to żart...tylko wniosek wyciągnięty z obserwacji

Gość
polub siebie - a i inni Cię polubią :p

Gość bodzio_jest_helikopteremm
bądź przede wszystkim lojalna i pokaż ludziom to, że należysz do tych osób, którym można spokojnie zaufać