Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooofffff

pytanie,zwiazane z praca w kawiarni

Polecane posty

Gość oooofffff

mam pytanie czy jesli chciałabym sie przyjac do kawiarni która jest otwarta od pon-pt od 8-21 i w sobote od 11-18,niedz-nieczynne,to zostałabym przyjeta tylko na piatki i sobote czy to raczej nie realne?(to za malo na poł etatu?) albo czy mogłabym pracowac np w tygodniu od 9 jesli jest otwarte od 8?

Gość
a właściciela pytałaś? :D

Gość ooooffff
no własnie dopiero ide na rozmowe jutro...tylko chcialabym wiedziec wczesnie jczy to ma sens,bo ja od pon-czw pracowac popołudniu nie moge tylko tak od 9 albo 10 do 14

Gość nas się o to nie pytaj
my Ci nie powiemy nawet czy to realne. to wszystko zależy od warunków tam panujących. może mają już swoją ekipę i nie masz co marzyć o takiej opcji, a może akurat mają tak, że jakieś kelnerki studiują zaocznie czy coś i akurat będziesz potrzebna tylko w weekendy. tam, gdzie ja pracuję są dziewczyny, które pracują właśnie tylko w weekend. i to co drugi weekend każda.

Gość i licz się z tym
że jeśli jest otwarte od 8 np to do pracy przychodzi się koło 7 albo 7:30 bo trzeba wszystko przygotować.

Gość ooooffff
no wiec wlasnie otwieraja o 8 wiec to nie realne zebym ja mogła pracowac np od 9

Gość ooooffff
ja wiem ze w wielu knajpach jest tak sa sa dziewczyny tylko na weekendy bo te co pracuja w tygodniu np w weekend studiują,ale ta knajpka jest w niedziele zamknieta nie wiem dlaczego,wiec watpie zeby na 2 dni sie zgodzili ;/

Gość Haoooos
Informacje o pracy w kawiarni są na blogu o nazwie ciekawsze-zycie, na blogspocie. Musisz sama znaleźć, bo treść uznawana jest za spam