Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mooonika

nie wiem co zrobic !!

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pewien problem i nie umiem sobie z nim poradzic, wiec kieruje to pytanie do was ... A wiec tak mam 16 lat, i moim problemem jest chłopak ktory ma lat 19.. Pół roku temu pewien chłopak napisał do mnie na jednym z portali. Znamy się z widzenia, bo mieszkamy w jednej miejscowosci.. Poprosił mnie o moj nr gg, potem o numer telefonu. Podalam rozmawialismy, rozmawialismy.. Było cudownie, bardzo dobrze mi się z nim rozmawiało. Wtem byly wakacje, obiecał mi ze jak wrócę z nad morza, spotkamy się.. nie spotkaliśmy się, potem pojechałam na wies, rowniez obiecał to samo i nie dotrzymał obietnicy. Rozumiem, pracował w wakacje, mógł nie miec czasu. Kiedys pisał do mnie czesto.. teraz raz na jakis czas sie odezwie. Napisał do mnie wiadomosc w pazdzierniku, ze nie bedzie miał narazie czasu i ze spotkamy sie na 100% w listopadzie. Miałam urodziny tydzien temu, ale nie otrzymałam zyczen od niego. Pisze raz jakis czas.. Wiec postanowilam przedwczoraj do niego napisac. Lecz nie dostałam odpowiedzi.. Często podgladuje mnie na tym portalu, ale nie odzywa się. Nie wiem o co chodzi. Bardzo mi na nim zalezy. Kiedys pisal mi ze czuje do mnie lekką miete.. W tym pazdzierniku co sie odezwal zadal mi pytanie czy czekam na niego, czy daje sobie juz spokoj. Odpowiedziałam, ze czekam moze to był blad. 5 listopada (czwarek) napisał do mnie co robie w poniedziałek? myślałam ze ma jakies plany.. Odpowiedziałam , ze jak zwykle mam duzo czasu. Odpowiedział tymczasem sie odezwie..i oczywiscie sie nie odezwał..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować