Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Dlaczego ja mam takiego pecha w miłości ?? -

Polecane posty

Gość rafi rafa
do autora... jeśli masz takie problemy to nie wchodz tutaj bo nikt Ci nie pomoże, jakieś idiotyczne rady, które nie sprawdzają się w rzeczywistości. Zastanów się, chyba lepiej powiedzieć " tak mi poradził przyjaciel " niż " tak mi poradziła kafeteria" . Nie chce nikogo obrazić, ale tutaj jesteśmy anonimowi i prze to właśnie robimy sobie jaja z ludzi, którzy naprawde mają problem, może nie potrafią go dokładnie przedstawić a i interpretacja czytelników jest różna. Problem wtedy, kiedy nie mamy przyjaciela a kafeteria, jest desperacją. Traktuje Cię poważnie, dlatego polece Ci portal www.przeznaczeni.pl , zaloguj się a napewno znajdziesz kogoś, kto ja Ty jest w podobnej sutuacji. pozdrawiam, i przepraszam jeśli kogoś obraziłem, ale to jest moje zdanie

Gość vampirevvvv
po pierwsze jesteś jeszcze młody, po drugie nie strugaj tu takiego twardziela tylko walcz o nią, nawet jeśli miałbyś ją błagac na kolanach, ja uważam że wina jest jak zawsze po obu stronach, ale swoje błedy musisz naprawić ty. jeśli by Ci tak na niej zależało to nie odpuściłbys tak szybko, i nie dziwię sie że Cie zostawiła skoro masz pomysł na życie jako kierowca tira....skażesz ją na samotność...nie dość że dziewczyna mieszka daleko nie zawsze mogliście się spotkać, to wtedy kiedy mieliście czas to Ty wolałeś wycieczki. ona potrzebowała miłości i czułości, okazywania jej tego i pokazania że jest najważniejsza, ważniejsza niż jakaś wycieczka, a poza tym mogłeś na wycieczki z nią jeździć.... nie rozumiem takich facetów....jaki jestem biedny pomocy...wiem że sam źle robiłem a teraz nawet nie umiem tego naprawić bo nie będe się poniżał to tego żeby ją prosić o powrót.... skoro ona chce z tobą pisac nawet jako przyjaciel to znaczy ze cie kocha, nie chce zrywac z tobą znajomości. jakby cie nie kochała to zerwałaby kontakt całkowicie. poza tym może ona się rozstała z Tobą właśnie po to żeby sprawdzić jak ją kochasz.....czy będziesz walczył o nią? a Ty co poddajesz się i się użalasz nas sobą....do dzieła chłopie...Walcz!!!! hej ma prośbę wejdz na wątek Facet po rozstaniu a nowy związek-jak to jest???Przeczytaj to i doradź mi plisss bo widze że czaisz się w temacie;)a ja mam spory problem z facetem z resztą przeczytaj...

Gość xkamyks
Ja też sie rozstałem ostatnio z dziewczyną. Nie zależało mi, dałem jej znac o tym bardzo. Kiedy sie wszystko skonczyło nawet mnie dotkło to. Teraz jeszcze o niej myśle, ale to z sentymentu. Mam ja głeboko w dupie bo wie czemu 'jej nie kochałem prawdziwie'. :) Tobie autorze nie przywiązuj sie do jednej bo Ci zawiesi smycz do konca zycia i bedziesz upantofliony. Pewność siebie, niezależnośc do dupcie liza ci dupcie. Pozdrawiam