Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Ale akcja dziś w kościele !! i pod...

Polecane posty

Nie wiem z jakiej okazji był stragan i odpuste świecidełka, baloniki, obrazy (Landszafty !! chcoiaż niektóre ładne z Papieżem Janem Pawłem, oczywiścei z Benedyktem byłyby brzydkie) no mniejsza o to, ale ktoś zamiast kupić to PO MSZY , kupił PRZED. no i obczajcie. kilka babć kupiło sobie obrazki, różańce, szkatułki, kropidełka, albo rodzice z dziećmi i tak weszli do kościoła nabożeństwo!! rozpraszali mnie jak cholera, i każdy sie na obrazki patrzył, który papież ładniejszy , a dzieci się bawiły balonami i samochodzikami . powinien być zakaz wnoszenia do świątyni obiektów zbytku i rozkoszy :( :( myślałam nawet o tym, żeby iśc na drugą mszę o 18.00 ale w końcu byłam zbyt zmęczona i nie dałam rady, czy powinnam czuć się winna? może pójdę jutro na 7.00 rano jeszcze? jak myślicie?

chciałabym ale niestety nie znam Jani (znaczy znam z kafeterii ale nie osobiście i wiem też i podziiwam ją za dzieło misyjne jakie tworzy (praca w caritasie) ) mogłaby być moją idolką wirtualną :) a te znaki to...chciałam żeby mieć taki obrazek ładny jak mają ludzie na neaszej klasie np. misie, serduszka, kwiatki...ale nie wyszło :(

Gość beret podfilcowany
ale witalność cię nie opuszcza🖐️

nieszpory są wieczorem wątpię żeby mama mnie na nie puściła :( jeszcze by myślała że na dyskoteki chodzę albo się z chłopakami umawiam :(