Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezycmgla

popisz ze mna , moze mnie uspokoisz ?

Polecane posty

Gość ksiezycmgla

:) :(

Gość jak.sie.nudzisz
Graj i zdobywaj nagrody! www.zaproszenialockerz.eu Zaproszenia na Lockerz w kilka sekund! POLECAM

Gość Sib
Pierwej powiedz co się stało, a pomyślimy co można z tym zrobic?

Gość Sib
Ok..to napisz.

Gość ksiezycmgla
a zdenrwowalam sie tylko tak delikatnie :) umowilam sie z chlopakiem dzis na spacer, oczywiscie sie zgodzil :) Chcialam zrobic mu niespodzianke i spedzic milo wieczor, mialam okazje zabrac go na kregle . Kiedys bardzo chial na nie isc, ale sa dosc drogie. Siostra miala jakies znizki , dala mi.Zadowolona, wyszykowalam sie , chialam ladnie wygladac :) A on dzwoni i mi mowi, ze jak szedl do mnie to wstapil do kolegi, i kolega ma do niego prosbe (hehe chodizlo o glupote-bynajmniej dla mnie to glupota -nie wiem, moze i sklamal) no ale w kazdym badz razie, powiedzal, zebym sie zbierala, i zeszla na dol, bo on ma tylko godzine czasu, bo tak sie umowil z kolega :) Powiedzilam mu, ze godzina to za malo, ze jest mi przykro bo musze plany odwolac, i jak chce to mozemy sobie przez ta godzine sobie pochodzic po osiedlu bo gtylko na to nam ona starczy '] obrazil sie i postanowil sie chyba nie odzywac, jescze z wielkim fochem mi napisal, "dzieki za spacer"

Gość na twoim miejscu
to ja bym focha strzelila:o

Gość ksiezycmgla
blachostka, ale sie zdenerwowalam, zawsze tak jest kiedy chce gdzies wyjsc, lub cos zrobic. jak nie mamy planow, zel, jak juz chce mu zrobic jakas niespodzianke to tez zle, bo w niedopowiednim czasie ;/ denerwojace , zawsze cos jest wazniejszego. Pewnie nie chcialo mu sie spacerowac z emna .

Gość ksiezycmgla
no nagadalam mu w smsie, odpisalam mu , to sie nie doezwal, teraz sie obrazil na amen, myslaby kto, jakby to byla moja wina ze nie poszlismy . Ciekawe czy jakby wiedzial, ze to nie ejst zwykly spoacer to czy rowniez mialby godzine . Wkurzylam sie i mu podizekowalam.

Gość kurde ale bym mu awanture zrob
ila ze umawia sie ze mna a sie okazuje ze tylko godz mamy spedzic razem bo kolega jest wazniejszy:o kazalabym natychmiast mu odwolac to spotkanie bo ja mialabym plany i by mnie to nie interesowalo

Gość ksiezycmgla
heh ojj gdyby sie tak jescze dalo , cos ty dla niego tamto bylowazniejsze ;] ja to jakis 3 planem ejstem dla niego ;/ nie wygram z tym co wazniejsze , pewnie myusla, z en ato ppojde, odbebni z emna glupi spacerek ... a potem mnie odpuli i pojdzie do kolegow. Mozliwe jest tez, ze zadnej sprawy nie bylo, tylko dostal propozycje od kolegi, np. jakies piwko, albo knajpa i sobie psozedl,a z emna tylko na godiznke, zebym nie zrzedzila ;] ojj jak sie dowiem, z etak bylo to w tedy to juz nie ma ze mna co dyskutowac. Z restza teraz tez nie mam sie zamiaru odzywac, napisalm mu co chcialam i starczy , nie moja wina , ja nie ebde szla na jego ugody bo jemu tak lepiej. W dupe misia !!

Gość ksiezycmgla
no tak, to nic ,ze ma ponad 20 lat ;] no i taka glupota, bo to nie sjet strasnzie pwoazne, ale takie male gesty daja mi do myslenia, a im czesciej tym gorzej dla nas oboje ... Jescze jest tak bezczelny, zeby sie obrazac i zganiac na mnie wine . No nie wiem, czy mam sie smiac czy plakac. Mogl chociaz to jakos inaczej zalatwic, nie wiem zadzwonic, i powiedziec, ze mnie przperasza, ale przelozymy to na jutro, bo am cos waznego, albo, ze zalatwi to szybko i sie spotkamy troszke pozniej, neiw iem nakos aldnie to rozegrac, a ten tak chamsko zebym sie pospieszyla i zeszla na dol bo on ma godizne i zrobimy syzbki spacer, no swietnie ;]

Gość nie no ale wogole
co to jest za umawianie sie z kumplami skoro predzej bylo sie umowionym z dziewczyna:o no prosze cie...to jakas patologia...nie na moje nerwy

Gość ksiezycmgla
no wlasnie , tak to sobie moze sobie traktowac kolegow, a nie swoja dziwczyne , ale coz myslal, ze pojde na ta godzine i sie odczepie ;] Bo mu wazna sprawa wypadla no strasznie wazna byla, ja chyba tez takie zaczne miec ;]

Gość mowie ci nie pozwalaj sobie
wchodzic na glowe;) wychowuj go...ile jestescie razem ze soba??

Gość kurcze musze isc spac
ale chetnei bym sobie tutaj z toba pogadala:P w kazdym badz razie trzymaj krotko i nie przejmuj sie

Gość mam nadzieje ze pomoglam
ci sie uspokoic;)

Gość ksiezycmgla
jestesmy razem ponad 4 lata :) starm sie nei dac wejsc na glowe, kiedys juz dalam, dostalam nauczke, teraz sie bronie rzed tym, ale jak widac, nie wszytskiego da sie pozbyc :) Czasem mi sie wydaje, ze dla niego taka mala klutnia , to jakby wolnosc :) ma spokoj bo ja sie nie dozywam, i moze sobie chodzic i roboc co chce. A dodam, ze nie trzymam go na niewiadomo jakie smyczy :) na niewidze tylko jak idzie z kolegami do knajpy, a powodem jest to, ze ile razy ja mu proponowalam takie wyjscie z emna to odmawia, bo podbno nie lubi :) no a im nie umie odmowic, z nimi pojdzie, a ze mna nie ;/ czuje sie w tedy bardzo zle ;/

Gość Krisin
taka strona to nie dla mnie ja jestem żądna seksu!!!!!