Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreator_rzeczywistosci

czy mozna odbic dziewczyne ktora jest zareczona?

Polecane posty

A ja myślałam, że tylko kobiety potrafią być tak perfidne... no szkoda, spróbuj może jesteśna tyle zdeterminowanym egoistą, zę uda ci się rozpieprzyć jej życie i plany.

Gość wypowiem się jako zaręczona
Nie wiem jaka jest ta dziewczyna - być może są w związku dobrych parę lat i "wypadałoby" się zaręczyć, dlatego planują ślub, ale być może gdyby się ktoś postarał zdobyć jej uczucie nie zawahałaby się na coś nowego. Są takie osoby. Natomiast wypowiem się za siebie. Wiem, że w życiu różnie bywa, że może się zdarzyć, że ktoś chwilowo mnie zauroczy (nie można przecież tego wykluczyć, ale chodzi o czysto platoniczne zauroczenie czyjąś osobą), ale kiedy próbuję sobie teraz wyobrazić coś takiego to widzę mojego narzeczonego, którego bardzo kocham i nie potrafiłabym go skrzywdzić. Jestem pewna, że nie wyobrażam sobie, że Jego nie ma przy mnie. I wiem, że nie zostawiłabym tego wspanialego kochanego mężczyzny. Wybrałam Jego i nie był to przypadek, że to Jego chcę poślubić. I tyle w tym temacie. Daj jej spokój, jeżeli jest szczęśliwa.

Co rozumiecie przez pojęcie "lepszy" ???? Zawsze może się znaleźć bogatszy, przystojniejszy, z jeszxcze lepszym wykształceniem czy taki co szybciej biega albo ma większe przyrodzenie. Ale chyba nie o to chodzi w uczuciach, związku , szczęściu i traktowaniu poważnie kochanej osoby ????

"Ogólnie, ktoś kto bardziej pasuje, jeśli sama by sie na to zdecydowala to wlasnie na kogoś wedlug niej odpowiedniejszego dla niej" Taaak, to można by zmieniać partnera średnio co 5 lat... bo związek już nie tak świeży jak na początku i nasz partner może się wydać wtedy mniej atrakcyjny, a nowy "model" zauroczyć "świeżością".

Gość kreci cie to
bo to swego rodaju wyzwanie jak ja wyrwiesz to sie dowarościujesz jako facet prawda ???? :) jak chcesz to startuj, ale moim zdaniem jest dla ciebie atrakcyjna jako cel do zdobycia, mozesz być bardzo zaskoczony i rozczarowany w momencie dopiecia swego, zwylke idealizuje sie ludzi nieosiagalnych .... a potem okazuje sie , ze są zupelnie zwyczajni i w sumie caly ten wysilek byl nic nie wart jak to ktoś powiedzial wybierasz sie na polowanie na piekna gazele a upolujesz cielną krowe

Gość Wonder
Co do reszty negatywnych komentarzy: poj***ło was. A teraz tak: Ja byłem w identycznej sytuacji. Dziewczyna wręcz chwaliła się datą ślubu ze swoim. Zaczęliśmy się spotykać coraz częściej, zaczęliśmy się przytulać itd. Okazało się, że kochała go ale przez ostatni okres zaczął ją olewać. Wyjechał za granicę a na jej prośbę o powrót bo zostali zaproszeni na wesele jej kuzynki odmówił jej bo uznał że Niemcy to lepsza zabawa, nie poświęcał jej nigdy dużo czasu. Ona zawsze musiała być dla niego a on dla niej nigdy nie miał czasu więc sam fakt, że chcieli się pobrać był dla mnie dziwny. Możecie mówić o moralności i dlatego są małżeństwa i rozwody, bo pochopnie ludzie się żenią, przed ślubem wątpiąc, ale przecież już zaplanowane to trzeba to zrobić. Otóż ku*wa nie!!! po co się żenić i żałować skoro można mieć coś lepszego?!?! Bierz się za nią gościu!!!