Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama1234356789000

co kupić dzieciom w szkole na mikołajki

Polecane posty

Gość mama1234356789000

chodzi o prezent do 10 zł na mikołajki w szkole. podjęłam się zrobić te zakupy dla dzieciaczków, co proponujecie? chodzi o ośmiolatki, chłopcy i dziewczynki, prezent musi być taki sam dla każdego

Gość jeden prezent
paralizator , może się przydać , powiesić w gablotce na kluczyk i używać w razie potrzeby.

Takie ośmiolatki to ze wszystkiego się ucieszą.Kup im jakieś pierdoły np.dziewczynkom pamiętniki albo jakieś notesy i lizaki a płci przeciwnej to nie wiem:)

Gość mama1234356789000
ryjek, opakowania na płyty to super pomysł! jak nic innego mi nie wpadnie do głowy, to kupie jakieś fajne

Gość .....ot ..co.....
kalendarz adwentowy i czekoladowy mikolaj

Gość .....ot ..co.....
opakowania na plyty dla osmiolatkow?! :O nie sadze by byl to dobry pomysl. a na mikolajki daje sie SLODYCZE. kalendarz adwentowy + mikolaj lub piernik bedzie lepszym pomyslem od jakis tandetnych pierdol

Teraz raczej każde dziecko ma jakieś tam płyty czy to cd z muzyką czy z grami ,więc myślę ,że to dobry pomysł .Pamiętniki także bo dziewczynki już się znają ,potrafią pisać więc mogą śmiało się sobie wpisywać .:) Hmm jeszcze można podarować ramki na zdjęcia dziewczynkom ,niedługą zaczną się zdjęcia w szkole i pewnie co drugie dziecko będzie brało portret więc ramka jak znalazł . Kiedyś mój syn dostał taki statek do złożenia z dykty to czy sklejki :O nie pamiętam takie cieniutkie drewienko klejone ,bardzo fajna sprawa ,potem kupiłam mu większy okręt i składał chyba z tydzień ,klej mu dokupiłam i do dziś stoi na półce.

Gość mama1234356789000
PAMIĘTNIKI odpadają, bo większość ma (moje dziecko przynosi takowe od koleżanek i kolegów i się wpisuje), a płyty dostają choćby na angielskim, więc pudełko jak znalazł, w sumie z tego co się orientuje, to każdy ma w domu komputer, więc te pudełka na płyty chyba fajne. słodycze niestety nie. rok temu były kubki - dzieciakom się podobały

Gość mama1234356789000
abo ramki... też fajny prezent

Gość .....ot ..co.....
czemu nie slodycze? ja w szkole zawsze dostawalam slodycze. w koncu to mikolajki! watpie, ze 8latkom spodobaja sie ramki do zdjec :O 8latkom podoba sie glownie to, czym moga sie bawic a nie postawic i sie na to gapic 🖐️

Gość notesiki dla dziewcząt
a dla wszystkich to można pierniczki w Toruńskich Piernikach lub coś czekoladowego.

Gość mama1234356789000
notesiki były na dzień kobiet :) dzięki za podpowiedzi :)

Gość kornelllia9
Polecam zajrzeć tutaj www.mojulubionybohater.pl Jesli sa to dzieci do 10 lat to spokojnie wybierzecie tez tutaj fajny prezent. Moze wybierzecie jakąś układankę albo puzzle.

Gość gość
a moglibyście zaproponować coś dla 13 latkuw do 25 zl prosze odpowiedzcie szybko

Gość gość
najlepiej coś kreatywnego, są fajne zestawy Pana Robótki

Gość gość
Albo gry planszowe? tailor games, dorwiemy coś już chyba od 40 zł, więc ceny zaporowe nie są, a jest w czym wybierać ;)

Gość gość
a może kup im wszystkim wspólny, przydatny prezent żeby się już nei rozdrabniać. Ja proponowałabym coś takiego: http://eduart.eu/category/6/ - bo wszyscy skorzystają i jest to w jakimś stopniu powiązane ze szkołą.

Myślę, że najbardziej ucieszyły by się z personalizowanego listu od Św Mikołaja! Sprawdź na listymikolaja.pl