Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miesiączka

Po miesiącu znajomości...

Polecane posty

Gość Miesiączka

Ja mam 20 lat, a on 25. Po miesiącu znajomości zaryzykowałam przeprowadziłam się do niego. Ma za sobą bardzo dużo... w tym też nieudanych związków... ma nawet dziecko z poprzednieogo związku.. z którym utrzymuje kontakt (i zachował się odpowiedzialnie). Widzę, że bardzo mnie potrzebuje... i stara sie. Oddał mi całą wypłatę i prosił, żebym gospodarowała pieniędzmi, bo on jest zbyt rozrzutny. Pracujemy oboje, wiec sytuacja materialna jest bardzo kolorowa. Ja jestem bardzo oszczędna, więc z łatwością udaje mi sie oszczędzić:-) Jest jak w bajce. Ale czasem mam obawy, że za szybko wszystko się toczy... Oby ten czar nie prysł i nie zakończyło się fiaskiem..... Pozdrawiam!

Nigdy nie zaryzykowałabym mieszkania z facetem po pół roku a co dopiero po miesiącu. Ale życzę powodzenia;)

Gość Miesiączka
Mam o bawy, ale ... ryzyk fizyk...

Gość jaa....
ja zamieszkalam z moim obecnym chlopakiem po tygodniu,ale na swoje usprawiedliwienie mam tylko to ze po pierwsze zmusila mnie do tego sytuacja w domu(nie dogadywalam sie z ojczymem) a po drugie my juz bylismy kiedys razem.Co do naszego wspolnego zycia,mieszkania itp to szczerze mowiac nie bylo kolorowo,na poczatku owszem ale pozniej byly klotnie i tak naprawde nie bylo tygodnia zebysmy sie nie poklocili.Mam nadzieje ze to "docieranie sie" mamy za soba...

Gość Miesiączka
Dobra wróżko... Mam nadzieję, że i u mnie tak będzie:) Na razie jest bajeczka... ale i ja już zdążyłam swoje przejść... i zdystansowałam się już do tego...

Gość Miesiączka
i podstawą jest kompromis...! A to opanowaliśmy już dostatecznie:-)