Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka_totalna

POTRZEBUJE RADY !!!

Polecane posty

Gość zalamka_totalna

witam!potrzebuje dobrej rady. mieszkam z chlopakiem w uk jestem w 39 tyg. ciazy termin mam na czwartek. odkad zaszlam w ciaze mojemi facetowi poprzestawialo sie w glowie! byly takie sytuacje ze wylaczal telefon po pracy i jechal do znajomych po czym nie wracal na noc a ja siedzialam i sie zamartwialam po nochach nie spalam poprostu koszmar! probowalam z nim rozmawiac ale nie pomagalo no i tak jest do dzis tyle ze wraca na noc ale po pracy zdarza sie ze wylaczy tel i sobie gdzies jedzie do znajomych a to ze ja siedze caly dzien w domu i czekam na niego to go nie interesuje! dzis sie znowu ostro poklocilismy do tego stopnia mnie wkurzyl ze kazalam sie mu wyprowadzic bo mam juz dosyc tego zwiazku ! to po co mi taki facet ! najlepsze jest to ze tak bardzo chcial tego dziecka i nie mam pojecia co sie z nim stalo! dziecko mielismy zarejstrowac na moje nzwisko i ja mialam si epodac jako samotna matka a ojciec nieznany dlatego ze moj chlopak ma problem z prawem w pl i jesli chcialabym paszport to niestety ale on w ambasadzie pokazac sie nie moze ! no ale teraz ja widze ze nasz zwiaek dlugo nie przetrwa bo on sie raczej nie zmieni a ja nie bede siedziala sama z dzieckiem i nie bede patrzec na to co on robi i co ja mam zrobic! podac go jako ojca i zalozyc sprawe w polsce o pozbawienei praw do dziecka (bo inaczej paszportu nie wyrobie ) no i w razie jak by sie dzieckiem nie interesowal to mogla bym go podac o alimenty czy poprostu gonie podawac zeby mu wiecej klopotow z prawem nie robic !!! kocham go ale juz przestalam wierzyc w to ze bedzie lepiej.... trzeba sie rozstac tak bedzie dla mnie i dziecka najlepiej..

Gość tresss freee
ja bym go podała jako ojca potem pozbawiła praw i rządałą alimentów !!! ale najpierw bym powiedziała że tak postanowiłam postąpić i tego bym się trzymała do końca :) nawet jeśli on by mówił że się zmieni itp. skoro i tak nie wierzysz że coś ma jeszcze sens powodzenia autorko i myśl o sobie i dzieciaczku :)

Gość Bronkaa83
No faktycznie masz nie ciekawie. Ale moze poczekaj az się dziecko urodzi. Zazwyczaj tak jest że jak panowie wezma na rece swojego małego szkraba to serce im mieknie i zmieniaja sie o 180 stopni. A jesli się nie zmieni to pozbawiała bym Go praw rodzicielskich.

Gość tresss freee
******** żądała alt mi się wpieprzył

Gość zalamka_totalna
tez tak myslalam zeby poczekac jeszcze az dziecko sie urodzi no ale w tydzien to nie bardzo da sie zobaczyc czy sie zmienil czy nie ! a jesli bym go nie pdala jako ojca i zalozmy ze kiedys w przyszlosci cos wyszlo by ni etak to moglabym zalozyc sprawe o ojcostwo jest takie cos mozliwie??