Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykła_mamcia

Dlaczego w tym dziale jest tyle złośliwości?

Polecane posty

Gość Sylwunia_
Na forum jest chamstwo bo: - niektórym sie po prostu nudzi, nie maja co robic wiec uwazaja ze to fajna rozrywka troche pobluzgac - niektórzy uwielbiaja prowokowac i wywolywac awantury - niektóre kobiety uwazaja ze sa espertkami doslownie we wszystkim i wszystko co robia, mysla, kupuja jest naj... Sa gotowe walczyc do ostatniej kropli krwi zeby tylko przekonac cie do swojego sposobu myslenia, laktatora, firmy odziezowej, ulubionego imienia, itd. A jak ty sie z nimi nie zgadzasz to cie wtedy zjedza zywcem.

Gość do Sylwuni
Z tym 3 to trafiłaś.Ekspertki :D :D :D

Wszystkie złośliwe i wredne, to najczęściej nieszczęśliwe i niedowartościowane kobiety, które muszą dać upust swoim emocjom tutaj jeżeli nie ma innego sposobu na to. lepiej żeby robiły to tu niż miałyby się wyżywać na biednych dzieciakach albo facetach. Pozdro!

Gość aleale..
Jeśli nie ma się nic do powiedzenia,to się ubliża ,wyzywa osoby,które chcą pod yskutować z osobami na swoim poziomie.Uważam,że trzeba się przeciwstawić chamstwu/na forum nie ma innego wyjścia jak takie osoby ignorować /nie wdawać się z nimi w żadną dyskusje,bo to jest margines społeczny.

Gość jadowite dziewczyny
jest tu taka dziewczyna, yszsza chyba. Widziałam jej fotki, jest naprawde mało urodziwa, wybitnie nieatrakcyjna. No i chyba na kaffe nie znalazłam drugiej tak jadowitej jak ona. Więc chyba coś w tym jest co mówicie, że są to zakompleksione laski, które muszą dać upust swoim żalom.

Gość
A mnie się wydaje, że dorabiacie filozofię mówiąc o tych hormonach i odpowiedzialności. A prawda jest taka, że mało jest miłych i życzliwych ludzi, większość jest właśnie złośliwa i opryskliwa. Wystarczy się rozejrzeć po świecie. A na forum dochodzi jeszcze poczucie "bezkarności", bo jesteśmy anonimowi.

Gość
A mnie się wydaje, że dorabiacie filozofię mówiąc o tych hormonach i odpowiedzialności. A prawda jest taka, że mało jest miłych i życzliwych ludzi, większość jest właśnie złośliwa i opryskliwa. Wystarczy się rozejrzeć po świecie. A na forum dochodzi jeszcze poczucie "bezkarności", bo jesteśmy anonimowi.

Gość Zwykła_mamcia
może któras mama się jeszcze wypowie?