Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńńkaa123

jak zapomnieć

Polecane posty

Gość kasieńńkaa123

Wita was wszystkich mam mały problem chodziłam z chłopakiem 2 lata rozstaliśmy się bo stwierdził że mnie nie kocha no ok i po pól roku prosił mnie żebym wróciła obiecywa mi że mnie nigdy ale to nigdy nie zostawi... miałam niedawno urodziny przyjechał z bukietem róż z prezentem a za 2 dni nic zero odzewu pisze dzwonie a on nic myślalam że coś się stało a on ``skasuj usuń wszystko zapomnij`` zaczęłam płakać nikt nigdy mną tak nie manipulował twierdzi że nie jest ze mną szczęśliwy teraz mija miesiąc jak nic się nie odzywa tak czekalam na sylwestra bo by był naszym 4 wspólnie spędzonym mam dość nie chce o nim myśleć ale nie potrafię :(( co robić

Gość skasujusuńzapomnij
dał ci wyraźnie do zrozumienia co masz robic, wiem to boli,miałam podobnie z dnia na dzien zero odzewu ,przezyjesz,czas goi rany,lepiej teraz niz później

Gość ale ze mnie sucz
tez to przerobilam ... dzień przed tym jak kazał mi o sobie zapomniec powiedział że mnie kocha i chciałby miec ze mną dziecko wyjechac do Grecji ( mamy tam oboje rodzine ) i zamieszkać tam na stale ... serce mi pekło :( jak mozna przestac kochac z dnia na dzień de facto nie kochał mnie nigdy :( a wrocił do bylej :(

Gość kasieńńkaa123
ja wiem że mi dał ale po co wtedy drugi raz mi głowe zawracał cham jeden!! w dodatku ta historia między nami ciągnie się 5 lat i tak bez końca ktośs się nie odzywa a potem on znów napisze i znowu chodze z uśmiechem na twarzy pomimo tego jak mnie traktował.. to jest śmieszne nadal go kocham a on się mną bawił kazdy w rodzinie mówił daj sobie spokój nie wracaj wróciłam i co mam ``a nie mówiłam`` teraz nic cisza może sobie kogoś znalazł ;(;( ale po co to kłamanie że Cie kocham i takie pierdoły Ci chłopacy są nie możliwi :( teraz czekam a może się odezwie a może jeszze razem spędzimy sylwestra wiem że to błąd ale nie moge inaczej chciałabym na zawsze zapomnieć spotkam się z kimś innym to go porównuje a przecież on nie jest za wspaniały...