Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeiieeeee wiemeeemmmmmm

NEOSTRADA Z TELEWIZJĄ. PROBLEM.

Polecane posty

po podlaczeniu wszystkiego, na ekranie tv wyskakuje jakis system diagnostyczny. nie moge nic dalej zrobic. moze ktos z was wie?

dzwonilam...

Gość hejjkaiul
wiesz co radze ci zadzwonic tam i zapytac... do mnie dzwonila kobieta wlasnie zebym sobie neostrade zwyklad na to i tak pieknie opowiadala... caly czas jej tlumaczylam ze bede sie wpinac w talerz i ze zalezy mi zebym miala kanaly dla dzieci ( tych mniejszych) no wiec kobita dolozyla mi jeszcze ten pakiet M (co po 10 miesiacach placisz ok 40 zl) i szczesliwie zamowila mi przesylke.,.. a ze akurat była to pora usypiania mojego szkraba nie moglam dokladnie z nia pogadac.... potem siadlam i patrze a ta P*** MNIE oszukala bo ten pakiet dodatkowy M nie zawieral takich programow jak ona wymieniala zadzwonilam wiec na infolinie i tam po dluzszym zwierzaniu sie komu popadnie pan przelaczyl mnie do kobiety z działu sprzedazy ktora chciała mi wycofac ta oferte i zaczeła robic autoryzacje (?) i okazalo sie ze ja wogole nie moge miec tej uslugi ktora baba mi zamowila.... (nie wiem dlaczego ;/) i teraz gdybym odebrala przesyłke placilabym za to chociaz nie moglabym uzywac