Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genialny naukowiec

Po kilku latach badan, analiz i obliczen....

Polecane posty

Gość genialny naukowiec

odkrylem ze jestem najprzystojniejszym mezczyzna w dziejach ludzkosci. Jestem idealnie zbudowany, perfekcyjnie regularne rysy twarzy wprawiaja mnie w zachwyt. Niestety kobiety sa zbyt malo inteligentne i zbyt malo wiedza o antropologii zeby to dostrzec. Powinienem byl sie urodzic kilka wiekow pozniej, wtedy ludzie beda na wyzszym stopniu rozwoju i odkryja jakim cudem jestem. A tak....szkoda mowic, mierzi mnie ta ignorancja kobiet wobec nauki :O.

Kilka lat zabrało Ci dojście do wniosku, do którego średnio inteligentny mężczyzna dochodzi w jednej chwili, po jednym spojrzeniu w lustro???? No gratuluję. Pracuj dalej.

Gość babcia rozlaia
a mnie interesuja metody badawcze uzytw przez Ciebie szczegolnie wzory, z ktorych korzystales

Gość genialny naukowiec
Wiedzialem ze zaraz zjawi sie jakas ignorantka i oczywiscie tak sie stalo. Mezczyzni patrza w lustro i ich przekonanie o wlasnej atrakcyjnosci oparte moze byc w duzej mierze np. na wlasnym poczuciu wartosci na ktore moga miec zdarzenia nawet z dziecinstwa lub pozniejsze, nieistone w kazdym razie, chodzi o to tylko ze ich wnioski sa jedynie domniemaniami niepopartymi zadnymi dowodami czyli z punktu nauki sa niczym.

Gość genialny naukowiec
Nie moge zdradzicwszystkiego....przynajmniej na razie ale duza czesc badan oparlem na zasadach divina proportio oraz złotego kąta. Jestem po prostu idealny. Ide teraz popracowac nad fenomenem kobiecego orgazmu, wedlug innych naukowcow z ktorymi sie czesciowo zgadzam jest on wybrykiem natury gdyz niczemu nie sluzy. Musze poszukac ochotniczek do badan.

Gość babcia rozalia
a liczylam na jakies skomplokowane wzory matematyczne, ktore doprowadzily Cie do Twojego wielkiego odkrycia... rozczarowalam sie :o

Gość genialny naukowiec
Nie mam teraz czasu, po drugie nie chce mi sie z Toba konwersewac bo nie mamy o czym, jesli nie wiesz co to jest "boska proporcja", "zloty kat" czy "zlota funkcja". Mialem opisac Ci nawet zasady idealnego piekna ktore odkrylem podczas moich badan ale to nie ma sensu, zawiodlem sie na Tobie, jestes taka sama jak inne kobiety. Na szczescie jestem juz blisko wynalezienia mikstury ktora sprawi ze kobietom wyrosna penisy i w koncu ten swiat bedzie lepszy.

Gość babcia rozalia
czekaj, googluje :classic_cool: za jakies pol godziny bedziesz mogl ze mna rzeczowo porozmawiac :D zloty podzial i boska proporcja nie opieraja sie na zadnych skomplikowanych wzorach matematycznych, a takie lubie powodzenia w pracy nad nowa mikstura 🖐️