Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lighter

dziwne napady duszności itd

Polecane posty

Gość lighter

Witam, Od jakiegos czasu zaczełem odczuwać dziwne napady duszności, a przy tym zaraz pojawiają się dreszcze, oraz uczucie zimnych stóp :( Uczucie gorąca pojawia się nagle, nawet kiedy nie mam żadnego wysiłku, tylko siedze przy biurku i mnie chwyta :( po paru minutach przechodzi i po jakims czasie znowu odczuwam objawy jakie napisałem na początku :( Byłem 2x u lekarza rodzinnego, gdzie za 1 razem Pani stwierdziła przeziębienie- hmm ciekawe bo nie miałem nawet kataru czy kaszlu, temperatura 36,6'C - przepisała mi antybiotyk Sumamed, który brałem przez 3 dni. Po tygodniu poszedłem po raz 2. Lekarka stwierdziła że to jakiś wirus i znów dostałem antybiotyk, po tygodniu L4 dzisiaj jestem 1 dzien w pracy i dalej odczuwam te dziwne dolegliwości :( Spotkaliście się z czymś takim? HELP!!!

Gość lighter
lat 26, szczupła budowa ciała..

Gość lighter
W sumie jak zaczęłem teraz czytać/szukać po necie, to faktycznie mam wszystkie objawy jeśli chodzi o problemy z tarczycą.. dziwne tylko że lekarz na to nie wpadł :/

czasem się tak zdarza byłam z dzieckiem moim chorym u lekarza lekarka dumała,myślała aż w końcu ja jej powiedziałam co może dziecku dolegać okazało się że mam rację

Gość lighter
tak więc, okazałaś się bardzo pomocna za co ci dziękuję. Teraz pójdę po raz 3 i zasugeruje tarczycę i zobaczymy co powie Dr House