Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulala198801

prezent dla chloapak pomocy!!!

Polecane posty

Gość ulala198801

nie mam pomyslu co kupic mojemu facetowi pod choinke tak do 300zl. jstesmy juz 4 lata ze sobia i skonczyly mi sie juz pomysly.dostal zegarek,lancuszek,golarke,lustrzanke,kosmetyki,ferfumy. on sie bardzo intresuje samochodami,motorami,scigaczami.do motorku juz ma caly kaplet ciuchow.Moze jakis garzet do motoru,auta. nie mam pojecia,POMOCY!!!

Co do motocykla, popytaj się może chciał by nowe rękawice, pas ? Jak nie, to może jakis album , książka, lub prenumerata roczna motocyklu, świata motocykli lub innej gazety o tej tematyce.

Gość a moim zdaniem taki prezent
jakis portfel..albo kuferek aluminiowy na plyty cd albo pasek skorzany do spodni...

Gość .alice in chain.
do 300zl? :O nic dziwnego, ze ludzie nie lubia swiat bo wiaza sie one z duzymi wydatkami 🖐️ :O a rodzinie pewnie kupisz cos do 50 :O 🖐️

Gość a dla ciebie takie to dziwne
ze osobom najblizszym sercu daje sie drozsze prezenty??a np jakiejs tam dalszej rodzinie za mniejsza kase??dla mnie to normalne:o

Gość ale ze mnie sucz
moim zdaniem 300 zł na prezent to minimum :/ wcale nie duzo nawet dobrych perfum za to nie kupisz :/

Gość .alice in chain.
zal mi wcale dupy nie sciska bo mam pieniadze. zal mi jedynie tej dziewczyny i wielu innych osob myslacych jak ona, bo prawda jest taka ze jest to przyklad osoby ktora zapomniala o prawdziwej istocie swiat. dla niej licza sie tylko prezenty :( a jaki jest glowny powod nie lubienia swiat? brak kasy, a ludzie sami podnosza sobie poprzeczke do gory i kupuja coraz to drozsze prezenty. jest to puste :(

Gość .alice in chain.
ja ludziom, ktorych kocham daje prezenty od serca i nie wazne jaka maja cene 🖐️ milosci nie mozna wycenic :O

Prawdziwa istota świat - każdy rozumie to na swój sposób i ma do tego prawo. To ,że dziewczyna chce kupić osobie prezent za 300 nie znaczy ,że i Ty za tyle musisz.

Gość zimna jak lód laleczka...
prezent zawsze powinien byc od serca bez względu na to czy wydasz 1000 zł czy 50 tyle

Gość ula z ula
moze kup mu koszulke z lacost. (kolo 300zl) albo ramke cyfrowa. ja kupilam swojemu za 270 chyba i wgralam mu swoje zdjecia, ktore zrobila mi moja kuzynka fotograf. moze masz kogos o takich zainteresowaniach, teraz to b popularne.. zawsze mozesz wykupic wam karnet do spa dla dwojga. u mnie w spa to wlasnie cena kolo 300 zl, albo np wykupic hotel n weekend w jakims miescie, gdzie dawno nie byliscie (gdansk, krk, zakopane, wroclaw) mile widziane sa zawsze krawaty ;p

Gość ostra ales Ty madra ja pierdol

Każdy kupuje za tyle na ile go stać. Poza tym różnie bywa ;p jak dostajesz od kogoś drogi prezent to chcesz się zrewanżować czymś w podobnym zakresie cenowym ;p A przynajmniej czujesz się zobowiązana ;p Więc nie tylko intencje muszą tu wchodzić w grę. A wracając do konkretnych pomysłów - jak chłopak interesuje się samochodami, to możesz mu kupić np. nawigację. O ile jeszcze nie ma. Albo CB radio? Spokojnie kupisz do 300 zł. Najlepiej zajrzyj na wasserman.pl, mają duży wybór tego typu produktów, poza tym także inne akcesoria samochodowe, więc może coś cię zainspiruje ;)

Może jakiś kosmetyk do samochodu? Jakiś wosk albo płyn do mycia tapicerki? Zobacz na autokosmetyki.pl, tam mają teraz akcję "zabezpiecz auto przed zimą", może znajdziesz jakiś specyfik, który by mu się przydał, o którym wspominał albo coś w tym stylu.

Gość adafagahg
kazdy ma ten sam problem co ty... moj tez juz wszytsko co mozliwe dostal ode mnie... oczywiscie za taka kwote na jaka mnie stac bylo, bo np lustzranka to nie na moj portfel :-P wymyslilam ze w tym roku na dzine chlopaka dostanie kalendarz z moimi zdjeciami, zamawiam na necie, do 50 zl sie zmieszcze, bo na tyle mnie stac a twoj autorko jeli lubi motoryzacje to kup mu miniaturke auto na pilota:)