Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teletubisie mówią heyo

czy mini tablice rejestracyjne na wózki to teraźniejsza moda?

Polecane posty

Gość bez nicka i podszywów
hehe zabawne jednak wolałabym czerwoną wstążkę ;)

nie jestem na biezaco chyba,bo takiej tablicy na wozku nigdy wczesniej nie widzialam,ale nie sadze,aby mi sie to podobalo.preferuje czerwone wstazki:)

Gość Czerwone wstążki to zabobon
a tablica przejściowa moda. Ja się bardziej krzywię jak widzę wstrząsaki, niż jakbym zobaczyła tablicę (które są notabene wcale nie tak bardzo popularne, bo też ani razu nie widziałam, a mieszkam w Wawie). Wracając jednak do wstążek - jak widzę coś takiego dyndającego się przy budzie albo w środku w gondoli to aż mam ciary na plerach. Pierwszą myślą jaka przychodzi mi do głowy jest to, że dzieciak jest chowany przez swoją pra pra babkę nieboszczkę z Łysej Góry, a nie młodą kobietę. :o

zakładają tablice bo na profil na NK to ciut za wczesnie hi hi Ja jeszcze nie widzialem tego w realu ale wiosna idzie wiec zapewne w koncu sie pojawią/

Gość bebebe
a mnie sie to osobiscie podoba. zabawnie wyglada wozek z dzieckiem i ta rejestracja :] nie przesadzajcie zaraz, ze to tworzy zagrozenie, ze ktos zawola po imieniu....chyba we wozku wozi sie male dziecko (tak mi sie wydaje) i sie go pilnuje, male prawdopodobienstwo, ze ktos wcisnie rocznemu dziecku ze jest znajomym rodzicow ;o ja jestem za tymi tabliczkami

Gość ciumkające matki
powinny sobie przyczepic tablicę: MOJA FASOLECZKA :O:P

Najlepsza jest wstążka czerwona w połączeniu ze świętym medalikiem:D:D:D Już sama nie wiem wtedy czy tacy wierzący, czy raczej wierzą w gusła :p

Gość no wlasnie najlepsi sa
ci, ktorzy uwazaja sie za idealnych katolikow a wierza w zabobony:O masakra!

Gość wszystko zalezy od pory roku
to jest jakas beznadziejna moda znowu sciagnieta z zachodu :/ tablice rejestracyjne :/ niedlugo wymysla wozki z imionami wyszytymi na bokach, zeby czasem nikt sie ich nie zapytal czy to chlopiec czy dziewczynka :/ ja mialam wstazke :P ale nie z mojej woli tylko raczej z presji jaka na mnie wszyscy wywierali, bo podobno dziekco moze ktos oczarowac? zaczarowac? nie mam pojecia, wstazka wisiala 3 dni :P sama sie wkurzalam jak ja widzialam na szarym wozku :)

Gość Laaalalalaaaaalalabamba
Polacy są dziwni - naiwni, zabobonni, romantyczni aż do posrania i może właśnie dlatego każdy ich doi i ma za parobów, bo we wszystko uwierzą - a wstążki to tylko niewinny tego przykład. :o

tak pełno wózków z tablicami :O jakos mnie ona nie powaliła na kolana wole by inne obce osoby nie wiedziały jak ma mój syn na imię czy kiedy się urodził ( na cholere mi bonusy :O) niektorzy slepo ida w tzw trendy

Gość hehe hehe....
No totalna wiocha! Ludzie ktoórzy piszą że to fajne są chorzy na głowę.... Może teraz wszyscy przyczepmy do pleców tablice rejestracyjne z imieniem itd :O jaki to Ż A L

Gość wczesniakowa mama
AJa mam i tablice i wstazki i do jasnej chiolery MAM tak bo to moja prywatna sprawa i tak lubie i tak mi sie podoba:) :Pgoraco pozdrawiam:)

Gość ale sie ubawiłam ...
Wasze komentarze mnie rozwalają! Po pierwsze to czy ktoś ma taką tabliczkę czy nie to jego prywatna sprawa :) A Wy się unosicie ... kicz... tandeta ... obciach! Rozważanie tego na forum to dopiero obciach :) Nie chcecie to nie przyczepiajcie tego do swoich wózków i tyle! A komentarze typu ... ktoś zawoła dziecko po imieniu i będzie tragedia to dopiero ubaw!! Jak to ma się do wózków czy mini pojazdów dla dzieci? Zostawiacie dzieci w wózkach czy np. rowerkach bez opieki czy jak?! Trzeba ruszyć tyłki i biegać za rowerkami, pilnować wózków i nie będziecie mieli takich problemów!! Śmieszne nie?! Pozdrawiam serdecznie :)

Gość ty wyzej...
a co wiesniaro jesdzisz z taka obciachowa tablica i w dupie zazgrzytało ze wszyscy z ciebie maja polewke??? hahaha, debilko:D:D:D:D:D:D

Gość ale się ubawiłam...
Do koleżanki/kolegi wyżej ... Obciach to by był jakby wytłoczyli Twój post na takiej tablicy a ludzie by przyczepiali to sobie do wózków ;) Odpowiem na Twoje niezmiernie inteligentnie zadane pytanie ;) Nie, nie jeżdżę z taką tablicą, aczkolwiek rozważałam jej kupno :) I strasznie mi w tym pomogłaś/pomogłeś bo skoro ludzie prezentujący Twój poziom są na "NIE" to tak szybko jak to możliwe dokonam zakupu takiej tablicy ;) I jeszcze jedna uwaga ... mam nadzieję, że jeszcze nie masz dziecka i że zdążysz dorosnąć zanim będziesz je miała :) P/s Nieładnie obrażać ludzi :) A obrażanie na forum to tchórzostwo ;) I nie pisze się "jesdzisz" tylko "jeździsz" :) Popraw ortografię ;) Pozdrawiam serdecznie i Ciebie i resztę forumowiczów ;)

Bo już myślałam, ze tylko ja to zauważyłam :) Jak mnie to wkurza! Też co widzę wózek to ma tabliczkę z imieniem.... dla mnie porażka. Sama mam dziecko, które ma 1,5 roku i jeszcze trochę używa wózka ale nigdy w życiu nie dałabym na wózek takiej tabliczki właśnie dlatego, ze to teraz takie niezwykle modne. Szczególnie nagminne takie przypadki występowały w tym roku nad morzem. Porażka jak dla mnie. Co widze taki wózek z tabliczką to zwracam uwagę i mówię do męża "patrz, następny wózek z tą głupią tabliczka...."

Gość takowa tabliczke ma i nie widz
mam takowa tabliczke nie widze w tym nic obciachowego, absolutnie mam bo mi sie podoba kwestia upodoban i chyba tego czy o rany nie zrobie tego bo co inni pomysla:D, gdzies to mam tabliczke mam i basta :)malo tegow miejscu ktorym mieszkam ta tabliczka wzbudza szczery zachwyt tez mi na tym nie zalezy mam ja sama dla siebie!!wolno mi nie jest cwokiem, wsiorem, ani zadnym innym dewianten debilem:)Pozdrawiam

Gość obiadka po tym wszystkim
masakra co za wiocha :O

Gość wiocha to jest
jak sie daje dziecku na imie Julia, Kuba, Natalka,Filip,Dawidek,Wiktoria,Albo inne ktore wstyd umiescic na tablicy i przypiac do wozka:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość z imionami to obciach
ale są fajne napisy np kubica team, albo prezes i to mi się podoba. Takie z jajem :)

Gość Takie dobre na nagrobek sa....

Gość kompletna wiocha
żaaaal

Gość Nomma
Jakiś dramat :O

Gość Fuuuj!
obciachowe na maxa

Gość cvbnmi
MOJA FASOLECZKA Buhahahaha!