Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upssss

Co może znaczyć taki sen koszmarny?

Polecane posty

Gość upssss

:O okropny sen... śnił mi się pogrzeb zmarłego wiosną sąsiada, młoda dziewczyna niosła go na rekach...kwiaty, karawany, ludzie...obraz mam wyrażny budzę się -3.25 godzina duchów, sama w wielkim domu, pomodliłam się, zapaliłam lampkę, włączyłam radio..cisza..ok. 4 zasypiam i kolejni zmarli, moja rodzina, dokładnie pamiętam postacie, nawet ubrania, rozmowy...i pojawiły się nieznane postacie w ubłoconych butach, wyszli z mogiły...rodzina była w korytarzu, nieznajomi przed domem... nigdy nic mi się nie śni, a tym bardziej zmarli, nie mogę przestać myśleć.. co mogą oznaczać te sny? nieszczęście? czy prośbę o modlitwę?

Gość pomodlić się nigdy nie zawadzi
a na drugi raz nie objadaj się przed snem :)

gdzieś czytałam, że śmierć, pogrzeb itp oznacza cos w stylu, że ktoś odejdzie (ale nie koniecznie, że umrze) lub, że ktoś zmarły myśli o Tobie - coś w tym stylu.

Gość upssss
nie objadam się przed snem

Gość upssss
z sennika Sennik Pogrzeb, sen o pogrzebie. coś w Twojej psychice obumrze - na jakiś czas albo na zawsze widzieć własny - ogólnie dobry znak dobrych przyjaciół - spory, nieprzyjemności, zagrożenia nieznanej osoby - spadek ważnej osobistości - zmiany polityczne uczestniczyć w pogrzebie nieznanej osoby - przyjaciel znajdzie się w nieszczęściu  Strona główna Sennik Zmarli, sen o zmarłych. szczęście w sprawach sercowych rozmawiać z zmarłymi - strata przyjaciela  Strona główna Sennik Zmarli rodzice, sen o zmarlych rodzicach. kłopoty i niepowodzenia lub bliskie niebezpieczeństwo  Strona główna Sennik Zmarły brat, sen o zmarłym bracie. pociecha w rodzinie  Strona główna Sennik Błoto, sen o błocie. długa choroba

Gość baaaaardzo prosze
nie wierzcie w sny ani w senniki, to wielka bzdura!!! Sny są odzwierciedleniem naszej duszy i psychiki i nie mają nic wspólnego z przepowiadaniem przyszłości.

Gość venge.
a ja się boje.... :P:P :O:O:O :P:P

Gość venge.
może wróżyć ptasią grypę