Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaskaNOHappy

jestem gruba i dlatego on mnie nie chce

Polecane posty

Gość grubaskaNOHappy

mam 170cm i waze 68kg... Chlopak, ktory mi sie podoba powiedzial, ze jestem bardzo ladna ale dokucza mi, ze mam za duzo cialka i dlatego zapewne nie chce zrobic wiekszego kroku:/ Powinna schudnac?

ja mam 163 wzrostu i 57kg wagi ;) jestem niezadowolona, ale ćwiczę i poprawa choć nie wielka - jest.

a co do chłopaka to powiedz mu jasno, że albo polubi to ciałko, albo nie ujrzy nigdy tej ładnej twarzyczki :)

Gość dlaczeegooo zz
dlaczego kretyn :o jeden woli grubsze, drugi chudsze a trzeci woli chlopcow :p

Gość nie możesz sie odchudzać
tylko dlatego że jakiś facet ma takie wymagania. Masz nadwagę ale przecież nawet z nadwagą można mieć ładne i zadbane ciało. Możesz zacząć chodzić na siłownię np. na pewno lepiej się poczujesz i będziesz zdrowsza, ale rób to dla siebie a nie dla faceta bo nie warto

Gość grubaskaNOHappy
Nigdy mi te kilka kg wiecej szczegolnie nie przeszkadzalo...ale zalezy mi na nim...od jutra dieta:/

Gość mam marzenie takie jak
ejj , wcale nie jesteś gruba!!!!

Gość ja powiem tak ....
też uważam że wcale nie jesteś gruba co za absurd ....a wieszaki już dawno wyszły z mody :D skoro nie podobasz się temu facetowi to trudno znajdziesz sobie innego :D głowa do góry

Gość a on
a on jak wyglada? nie myslalas zeby i jego "uszczypnac" w niedoskonalosc? a tak po za tym to nie jestes gruba, no bez przesady ;]

Gość grubaskaNOHappy
On jest dosc chudy, ale strasznie pewny siebie...jestem bezradna..

Gość UVA
to mu powiedz kiedyś że Twój ideał mężczyzny to jego przeciwieństwo i że nie wiesz co w nim widzisz bo ma tyle niedoskonałości... Facet za chudy dla większości nie jest atrakcją musi mieć odpowiednią masę i muskulaturę

Schudniesz 10 kilo, a on Ci powie, że lubi szczupłe z dużymi cyckami. I co, operację sobie zrobisz?

Nie tędy droga koleżanko. Człowiek się odchudza dla siebie głównie, dla zdrowia nie dla kogoś. Dziewczyno dzisiaj Ci powie zrzuć parę kilo, bo wole szczupłe a jutro może Ci powie przefarbuj się na czarno, bo tak wolę to też to zrobisz :/ a potem może zaproponuje Ci może seks z koleżanką bo on to lubi :D. Nie tędy droga, chcesz to się odchudzaj ale nie dla jakiegoś buca.

Gość nie jesteś gruba
No przestań, nawet nie masz "tyle samo" wagi co wzrostu - mam na myśli np. 70 kg przy 170 cm, ja mam tyle samo kg co w wzroście i fakt mogłabym mieć 5 kg mniej (przytyło mi się w ciagu 2 lat), ale teraz nie jestem wcale gruba, bynajmniej się za taką nie uważam. Jeżeli ważyłabym o 10 kg mniej niż mam we wzroście to byłabym chuderlakiem a waga byłaby waga dziecka a nie kobiety ! Jesteś normalna. Jeżeli już to zapisz się na aerobik, ogranicz słodycze, pij dużo wody i zrzucisz parę kg.

Gość kless
Facet ma prawo miec takie a nie inne preferencje, jest przynajmniej szczery, nie zwodzi cie, ALE nie zawracaj sobie nim glowy, nawet jak schudniesz i bedziesz super laska.

Gość głupia prowokacja w stylu
zielonego

Gość pewnie sie zielony pojawi
zaraz i będzie smęcić a potem wklei ten sam tekst co wkleja już od początku istnienia kafeterii

Gość 170 I 68
to nie nadwaga chyba nie wyglądasz źle?

Gość kto jest autorem tej
prowokacji zielony albo regres mam racje?

Gość grubaskaNOHappy
Wczesniej uwazalam, ze jestem "w normie"...ale teraz:/ troche przykre...moze jak go oleje, to cos zrozumie...jak myslicie? czy odchudzac sie??

Gość grubaskaNOHappy
a i to nie jest zadna prowokacja

Gość alexhyhyhyhy
odchudzaj sie

Gość blackpearl20
Ja nie jestem w stanie pojąć jak po takich słowach możesz jeszcze się wogóle zastanawiać nad jego ewentualną kandydaturą na partnera! Ja nigdy w życiu nie zniosłabym takiej potwarzy ze strony jakiegoś zakompleksionego bubka... Moja rada: Daj sobie spokój z tym przyjemniaczkiem... a schudnąć możesz... jemu na złość! Nic tak nie motywuje, wiem po sobie :)

Gość liv-kristine
Ty laska nie przejmuj się mojemu przszkadza że jestemszczupła jego zdaniem składam się z samych kości mimo że figurkę mam mniam mniam i co ??? Kobietko są różne gusta i guściki nikt nie powiedział że otyłe babki są mniej atrakcyjne niektórzy mężczyźni kochają tylko takie co je można za coś złapać;)myślę że jakbys schudla to przestalabys mu sie podobac bo poznal cie taka jakpoznal a ta twoja zmiana zamiast go zachecic moze przytloczyc-pomysl!