Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyuyuy

wstyd ludzie na naszejklasie wklejają zdjęcia z egiptu

Polecane posty

Gość uyyuyuy

Grecji itp a mało kto był w np w Paryżu:O Paryż nie jest trendy..:O

Gość hahahhhhha
ja mam zdjęcia z PAryża:D

Mało kto był w Paryżu, bo chyba aż tak bardzo się od Polski on nie różni. A jak ludzie wyjeżdżają na urlop, to chcą jakiejś zmiany, odpoczynku od codzienności, więc wybierają ciepłe morze i spokój a nie ulice takie same jak w Polsce, tyle tylko, że Paryskie... To raczej logiczne...

"Mało kto był w Paryżu, bo chyba aż tak bardzo się od Polski on nie różni" - dalej z lotniska do centrum. No i tam jest marzenie każdego złomiarza:P

Gość Paryz nie jest ciekawy
Duzo wiecej mozna zobaczyc w Londynie czy w Rzymie.

Gość kless
Dla wiekszosci ludzi zwiedzanie Paryza, to zaliczenie Luwru,wejscie na wieze Eiffla, no i pstrykniecie fotki przy katedrze Notre Dame. Nie maja pojecia jakie to piekne i klimatyczne miasto. Poza tym tym Polacy mysla, ze moczenie dupy na zmiane, w basenie hotelowym i morzu, i darmowy drinkto szczyt luksusu i klasy:D

A co chcesz zwiedzac w Paryzu? Przeciez tam z zabytkow praktycznie nic nie ma. Bulwary na Sekwana to przybytek francuskich bezdomnych. Notre Dame to tylko mury. Na witraze popatrzysz jak akurat jest slonce. Wersai to tez tylko sciany. Cale wyposazenie zostalo rozebrane i zdewastowane w czasie rewolucji. Porownaj sobie z apartamentami Sisi czy kosciolem sw. Stefana.

ja proponuje zajac sie swoim zyciem, a to co sobie inni wklejaja, to ich sprawa ;-)

Gość egipciano
najlepsze sa zdjecia poslubne z wycieczki do egiptu i paczta i podziwjajta gdzie my to byli.

Gość deszczowo....
Paryz jest super ale jesli mam wybierac wyjazd na wakacje to wole np Hiszpanie czy Grecje. bo wlasnie po calym roku nerwow, stresow i harowki czlowiek chce wlasnie pomoczyc tylek w basenie hotelowym i morzu. bo w Paryzu czy Londynie raczej nie odpoczniesz... bylam w tym roku w Hiszpanii i te nic nie robienie przez tydzien, lezenie na plazy i wieczorem drinki bylo tym czego potrzebowalam:)

Gość a co myślicie o turcji
?/

Gość deszczowo.....
jesli chodzi o Turcje to zawsze slyszalam pozytywne opinie.. a co do tego Egiptu to uwazam ze lepiej jechac nawet do tego Egiptu z last minute niz nad polskie morze, gdzie ceny kosmiczne i pogoda do bani... tam to mozna pojechac gora na 3-4 dni....

Mi sie Turcja nie podobala. Za duzo nachalnych handlarzy i za bardzo wszystko ustawione pod turystyczny interes. Choc wole Turcje niz Grecje. Na odpoczynek na luzie najlepsza jest - moim zdaniem Hiszpania albo Wlochy.No i wszystkie wyspy. Do zwiedzania zabytkow - Wyspy.

Gość deszczowo....
jak ktos chce taniej to podobno Bulgaria jest calkiem fajna. a co do Wloch to sie zgadzam - osobiscie uwielbiam:) a poki co zaczynam oszczedzac na wakacje do Tajlandii:)

Tajlandii nigdy nikomu nie polecm. To kraj , w ktorym pierwszy raz pokazano mi prostytujace dzieci.No i tez mocno pro turystyczny i pro amerykanski. Jesli chcesz tropik i plaze to jedz na Bali. Jesli azjatycka kulture to raczej Chiny lub Japonia.

Gość tajlandiaa
ja juz tajlandie zaliczylam dwa lata temu ale juz sie trzese na powtorke w nastepnym roku.moj pierwszy urlop spedzilam wlasnie w tajlandii wiec egipt turcja itd wogole mnie nie interesuja.teraz mysle o kubie albo bali.

Gość tajlandiaa
a na bali myslisz ze nie ma prostytucji dzieci????????????????????

Gość A ja marze o SriLance

Gość ale z was wieśniaki
Hawaje, Polinezja Francuska, Australia to jest raj, ale żeby tam jeździć trzeba mieć pieniądze, odpowiedni paszport, dobry gust i szersze horyzonty niż ci wieśniacy jeżdzący do Afryki Pół.i Turcji, gdzie siędzą zamknięci w hotelu jak zakładnicy, obżerają się i pławią w brudnym basenie. Po powrocie udają wielkich światowców i zanudzają rodzinę i znajomych pokazami zdjęć i opowieściami o swoich wojażach.

Gość tajlandjaa
no polinezja francuska galapagos wyspy cooka wyspy wielkanocne fidzi to jest to tylko kase trzeba miec.

Gość karaiby
uwielbiam

A ile z Was zwiedzilo dokladnie wlasny kraj?