Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamijkanka

Jak Wam się podoba ta spacerówka??Jest ok?

Polecane posty

Gość mamijkanka

http://www.allegro.pl/item817851946_spacerowka_coneco_flash_model_2008_wyprzedaz.html Wydaje mi się, że cena jest atrakcyjna, ale nie wiem jak wygodny jest ten wózek i czy dobrze się go prowadzi. Teraz mamy Espiro Magic 4, ale synek się robi za cięzki i niestety muszę sprzedać tą spacerówkę. Co sądzicie o tym Coneco?A może macie inne propozycje?Synek ma 2 latka.

spacerówka słodka :) wydaje się wygodna dla dzieciaczka :). Jest też ładniutka :D przypomina troszkę pszczółkę z czółkami :> x) słoodka ;D

Gość kajlsjfhs
Ja mam taką. Dobrze się prowadzi, ale należało wymienić pasy wokół brzuszka, bo dziecko w kurtce było za ciasno przypięte. Wymieniłam sama, bo tam były takie małe uchwyty obok wszytych fabrycznych pasów, więc się da. Nie jest zła, tylko brzydka wg mnie, na zdjęciach wyglądała lepiej....

Gość cena atrakcyjna bo firma gówni
ana:O nigdy już nie kupię nic tej firmy! DNO!

Gość probables
Chciałam taką zamówić na allegro, bo fajnie wyglądała no i ta cena... ale przed tym poszłam zobaczyć jak wygląda na żywo. I bardzo się cieszę, że to zrobiłam, ponieważ wyrzuciłabym pieniądze w błoto. Spacerówka jest tandetna i beznadziejna. Wygląda jakby z plastiku była zrobiona. Ale co kto lubi.