Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena006

co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość magdalena006

Moj facet kupil wczoraj taki sweter : http://www.sportsdirect.com/everlast-3691-full-zip-knitted-jacket-mens-557013 Moim zdaniem jest obrzydliwy, material tragiczny+ podszyty 3ciogatunkowym polarem. Probowalam mu go wybic z glowy ale sie uarl to ma. Jedyna nadzieja ze skurczy sie w praniu ;) A Wam sie on podoba? Moze to ja mam jakis spaczony gust, juz sama nie wiem, ale nie chce tez mu wybierac ubran wiec w rezultacie skoro sie uparl to niech kupuje.

Gość magdalena006
nikt nie ma zdania?

Gość magdalena006
My po prostu mamy inny gust rzeczywiscie i czesto w kwestiach ubioru sie nie zgadzamy.

Gość magdalena006
No wlasie on lubi stroje sportowe ja minimalizm, elegancje, jesli sportowe to zazwyczaj ciuchy na snowboard. Uwielbiam zare, johna willisa, wallis, bershke itp. Moi znajomi mowia z mam dobry gust a nawet bardzo dobry. przez okres studiow pracowalam nawet w zarze . Ale z cal moja tolerancja mysle ze ten sweter jest po prostu brzydki i zrobiony z kiepskiech jakosciowo materialow. No i wlasnie ten napis:/ tez nie lubie ubran ktore wiadomo ze sa z jakiejs konkretnej firmy tylko dlatego ze maja ogromny napis na plecach.

Gość magdaleno pamietaj o jednym
ze w zwiazkach jest potrzebny kompromis we wszystkim jezeli bardzo ma na tym zalezało i czuje sie w tym dobrze niech tak zostanie ile ludzi tyle gustow i guscikow:) Ja zdecydowanie wole proste, klasyczne i skromne rozwiazania plus domry jakosciowo materiał i styl:) raz a dobrze ale to tylko moje zdanie:) Jezeli chodzi o swetry proponuje marke tatum, cotonfield, 4 you, bugatti:) moze i drogo ale na pewnien okres czasu i na pewno wiele kobiet to doceni:)

Gość magdalena006
no wlasnie tez mam takie zdanie o kompromisie dlatego w ogole sie nie upieralam, w koncu to on bedzie to nosil nie ja. Wiec jego sprawa. My mieszkamy niestety za granica i nie ma 4you cottonfirlda itp, ale jest za to masa innych fajnych sklepow. No coz idzie gwiazdka , na pewno dostanie ode mnie kilka ladnych :)