Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon123

jego pomylka

Polecane posty

Gość mon123

wdzoraj pisalismy na msn i w pewnym momencie on sie pyta czy ja moge tym samochodem jeszcze jechac - w ogole o samochodach nie rozmawialismy - to ja na to z kim on jeszcze pisze a ten zaczal cos platac , w koncu ze on z nikim nie pisze i wkurzony sie wylaczyl. Jesliby z kims pisal i nie bylo problemu to by sie przyznal ale on zaczal zaprzeczac. Wkurwilam sie ze klamie i dlaczego, Wiem ze sie nie przyzna jak juz sie nie przyznal ale wiem ze z kims pisal. Nie wiem jak mam sie zachowac. Mielismy problemy w przeszlosci z moja zazdroscia no i on zaczal prawie wrzeszczec ze jak go posadze o zdrade to zerwie ten zwiazek. Ale wiem ze z kims pisal...Cala chodze zdenerwowana, nie wiem jak sie zachowac w stosunku do niego bo wiem ze on nie byl fair wobec mnie

Gość Optymistique29
Jesli tak ma wygladac Twoj zwiazek w przyszlosci ... to chyba lepiej, jak sie rozstaniecie. Przeciez macie sie wspolnie wspierac i jak najlepiej przezywac kazda chwile, zycie jest zbyt cenne, zeby tracic je na takie glupoty, jakimi sa klotnie.