Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .T

bi?

Polecane posty

Gość .T

Jestem nastolatką, matura przede mną. Od zawsze podobali mi się faceci, tylko o nich się marzyło, trele morele. Były zauroczenia, zwane wtedy 'miłością'. Było różnie, ale nigdy, ale to nigdy nie pomyślałam, że mogę być z kobietą! Mam przyjaciółkę i ostatnio nam tak schodziło na tematy seksu. Wczoraj zeszło nam tak, że lizałyśmy się przez trzy godziny. No.. nawet nie tylko lizałyśmy się. Dziś powtórka z rozrywki. Nie mogę jeść, nie mogę się skupić na nauce. Chodzimy razem do klasy i gapimy się na siebie. Ciągle. Nie wytrzymuje. Poszłyśmy do łazienki na wfie. Ja się zastanawiam, co jest? Czyżbym zakochała się w dziewczynie? Czyżbym miała dziewczynę? Jestem biseksualna.. ?

Gość KarlaBi
Żeby życie mialo smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek - nie wiesz?

Gość .T
uch, to sobie posmakuje nieźle. Ale.. boję się, że to zaszkodzi naszej przyjaźni. My prawie nie rozmawiamy teraz. Czujemy tylko pożądanie.

Gość .T
wczoraj mi powiedziała, że czekała na to rok. Że od roku marzyła o tym. Kocham ją, tylko ta miłość z miłości do przyjaciółki, zmienia się w miłość do kochanki.

ja też jestem bi ale nie potrafię znaleść dziewczyny. nie umiem odróżnić bi od homo czy hetero. sama wsród znajomych sie nie przyznaje do swojej orientacji. obecnie mam chłopaka i jestem z nim szczęśliwa . ; )