Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogle32

Denerwują mnie niektóre pytania zadawane przez kobiety...

Polecane posty

Gość gogle32

Np.Czy jakaś kobieta zaszła w ciążę przez petting lub jeszcze gorsze , czy może być w ciąży , nie uprawiając wcześniej seksu tylko kochając się w dupkę, robiąc loda lub tylko ocierając się narządami będąc w bieliźnie...Ludzie , gdzie wasza wiedza na temat biologii i anatomii !!! A co do ciąży- to nie mogę pojąć , gdy jakaś kobieta (bo najczęściej to kobiety piszą) , pyta się czy jest może w ciąży bo nudności ma , ale już okres 2 miesiące z rzędu miała od tego czasu i testy negatywne...ale ona widzi objawy i się boi! To jest już śmieszne...Coraz więcej polek pisząc się na dziecko lub ewentualną ciążę , nie wie najprostszych rzeczy z nią związanych ! Niektóre z nich mają po 20 parę lat , a ich wiedza sięga wiedzy 12latka... Jest też wiele innych tego typu tematów , ale wszystkie mają jeden charakterystyczny znak...Wszystkie są pozbawione sensu i są niezmiernie głupie...

Gość ladyinblack11
popieram Cie. niektore dzieci wiedza wiecej na temat ciazy niz te wszystkie dziewczyny, bo kobietami tez za bardzo nazwac ich nie mozna... kobieta dorosla do seksu i wie w jaki sposob sie zachodzi w ciaze i wie tez jakie sa konsekwencje... a dziewczyna niestety nie zawsze..

Gość olaboga tak tak
a mnie najbardziej wkurza, że piszą o rzeczach typu,ze facet sie dotykał a potem dotykał ich czy mogło w ten sposob dojsc do zapłodnienia- ale nie chodzi mi o poziom pytania bo ja zawsze wtedy sobie mysle, ze skoro ta dziewczyna sie boi ze przez takie cos mozna zajść to co języka w gębie nie ma i nie mogła powiedziec zeby jej nie dotykał "brudną" ręką?

mnie jeszcze denerwuje to, jak dziewczyna pisze, ze nawet do wytrysku nie doszlo a chłopak był w spodniach a jej sie okres spoznia i ma objawy ciazy dwa dni po tym "zdarzeniu" ;D

Gość gryzipiórka
a ja wam pwoiem ze w stresie czlwoiek głupieje

rzeczywiście w stresie to można nie zachowywać się tak jak zwykle:)Podczas kontrolnej wizyty u ginekologa w zeszłym tygodniu usłyszałam:ma pani powiększoną macicę,jak kobieta w 7-8 tyg ciąży:)Roześmiałam się,bo mam założoną wkładkę z hormonami więc ciąża to byłby prawdziwy cud ale jeśli dwukrotnie odrastal mi migdałek gardlowy,jeśli urodziłam się oburęczna,więc może i mogłam zajść w ciążę mając założoną mirenę:0 teścik wyszedł negatywny,usg ciąży nie stwierdziło .

Gość tak jak jerzy
popieram jedyne wytlumaczenie to ze kobiety w stresie głupieja

Powiem wam tak, z moich obserwacji wynika że najgłupsze teksty piszą (niekoniecznie kobiety) ludzie którzy siedzą przed kompem i zabawiają się w ten sposób. Są to najczęściej podszywacze , idioci którzy mają za dużo czasu i nie wiedzą co z nim zrobić. Wystarczy przyjżeć się tekstowi żeby od razu rozpoznać prowokację i szkoda mi tych którzy marnują na nich czas poważnymi odpowiedziami. Ja teksty typu czy spermę mogę kupić w aptece (bo taki tekst był;) ) olewam albo jak mam zły humor to kwituję w odpowiedni sposób. Podszywaczem jest na przykład nick:czosnek600 albo pech pech pech i wiele innych. Poczytajcie sobie i wyćwiczcie sobie oko:)

Obserwuję to forum i zauważyłam to, co Kaja. Wiekszość tych bzdurnych tematów zakłada jedna osoba. Wcześniej już pisałam, że pewnie prawiczek, który się przy tym masturbuje. Na moje oko jest chory psychicznie, bo spędza tu całe noce. Na Jego miejscu zastanowiłabym się, czy nie wybrać się do psychiatry.

Dokładnie Minia:). Zastanawia mnie zapartość z jaką pracuje ten czubek zmieniając co chwila nicki i wlepiając ten sam tekst. Normalnie to bym to olewała bo tu tylko psychiatra pomoże (albo i nie) ale jak widzę że normalni ludzie nie wiedzący że to podpucha udzielają się i chcą pomóc to już mnie trafia:D. Takich będzie wiele i zawsze ale przynajmniej uświadomi się innym którzy może są od niedawna na kafe.