Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude jest piękne

Rude włosy z czarnych???

Polecane posty

Gość rude jest piękne

mam pytanie co sądzicie o rudych włosach,podobają wam sie bo jest niby taki stereotyp niepochlebny a ja chcę przefarbować sobie włosy na jakiś ciekawy rudy odcień i nie wiem też czy będzie mi pasował mam długie,czarne włosy,bladą cerę i zielone oczy co o tym sądzicie doradźcie plissss;(czy moze lepiej zostac przy swoich sama nie wiem...kto ma rude włoski?

Gość lolaaaa
bedzie Ci dobrze w rudych .masz blada cere i zielone oczy.efekt powinien byc:)

Gość rude jest piękne
bo w tych czarnych przy mojej bladej twarzy czuje sie jak śmierć tak jakoś chyba mnie postarzają;(do tego ta blada cera;(((

wyadaje mi sie ze bedzie ladnie,mi tez sie marza takie rude fajne ale chyba raczej nie beda mi pasowac.tez jestem blada ale mam niebieskie oczy

Gość rude jest piękne
niebieskie?widzialam taką jedną z niebieskimi oczami i w rudych włosach kręconych i powiem ci że nawet nieźle to wygląda-pomyśl o tym;)

Gość Anq25
Jezeli te czarne sa farbowane to jedynie ciemny odcień rudego bez maltretowania włosów da się zrobic...

ale taki dlugie czarne + blada cera + zielone oczy to bardzo fajny styl :)

Gość uihjop
ehh no ale te czarne masz swoje, czy farbowals je juz np, z brazu na czarny ???

jeśli jesteś blada o w rudych powinno Ci być ładnie . Ten kolor powinien Cię ożywić. Mnie też się podobaja rude włosy ,ale chyba nie odwazylabym się przefarbować bo chyba najlepiej jest mi w moim blondzie ;)

Gość rude jest piękne
No właśnie ja mam naturalny odcień ciemny brąz a farbowałam je na granatową czerń ale to już spory czas temu i właściwie już prawie ta czerń mi zeszła i już powoli dochodze do naturalnego odcienia-czyli tego ciemnego brązu no i teraz myslę nad tym rudym też uważam że to by mnie ożywiło mam dość tych ciemnych przynajmniej na jakiś czas

ja jestem naturalnie ruda ,mam szarozielone oczy,ale ciągle zmieniam swój odcień włosów:) od miodowych aż po pomarańczowe:)

znakomity wybór:D ja mam naturalne ciemnobrązowe. Co dwa-trzy tygodnie czeka cie walka z odrostami:) a maluje tym: http://www.nigrini.pl/photos/cd17d3ce3b64f227987cd92cd701cc58.jpg Nie trzeba używać rozjaśniacza przed aplikacja rudej farby. To podobno tez jest dobre ale moich odrostów nie bierze:(... a szkoda bo jest łagodniejsza niż palette http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/14/31934.jpg